Adele énekli az új Bond film főcímdalát

A 21 című albummal az egész világon óriási sikert arató fiatal brit Adele énekli a legújabb James Bond film betétdalát. A Skyfall címet viselő szám premierje október 5-én, stílszerűen hajnali 00.07 perckor volt az énekesnő weboldalán és azonnal játszani kezdték a világ rádióállomásai is.

A Bond-filmhez készült dalt Paul Epworth-el közösen jegyzi az ifjú brit énekesnő. A producer már a 21 című, immáron 24 millió példányban eladott albumon is dolgozott Adele-el. “Először hezitáltam, hogy elvállaljam-e a felkérést, hisz a Bond-dalok kapcsán az ember azonnal a rivaldafénybe kerül. Miután azonban elolvastam a forgatókönyvet, azonnal beleszerettem és igent mondtam a dologra. Paul rengeteg remek ötlettel állt elő, ami még inkább elősegítette gyors munkát. Kicsit furcsa volt elvárás alapján dalt írni, de azt hiszem az eredmény magáért beszél. Amikor a vonós szekciót rögzítettük, az életem egyik legjobb pillanata volt.” – nyilatkozta a dal kapcsán Adele.

Az Oscar-díjas Sam Mendes rendezte új Bond filmben ismét Daniel Craig alakítja a brit titkosügynököt. 
A Skyfall sorrendben a huszonharmadik James Bond film, melyet október 25.-től vetítenek a magyar mozik. Az Adele dal október 29-én kerül majd a boltokba, CD-n és bakelit kislemezen az épp tíz éves Neon Music Hungary forgalmazásában.