2018. november 17. - szombat

A szerda ezentúl a csajoké

Kinyomtatom...
Részlet az Így jártam anyátokkal című sorozatból

Csajbarát pasiprogramok a Comedy Centralon – az új, meglepő módon szerda esténként jelentkező „Szerda, csajokkal” blokkban ezentúl könnyed humor és jó csajok vannak a főszerepben a képernyőn és otthon a kanapékon egyaránt! Hetedik évadába lép az Így jártam anyátokkal és szintén a szerdai műsorblokkban mutatkozik be a párkapcsolatokat boncolgató Happy Endings, sőt az idei ősz még több amerikai újoncsorozatot is tartogat.

A gyerekeinek immáron hetedik éve a sztorizó Ted tovább húzza szerelme beteljesülésének történetét a Comedy Centralon. A legújabb évadban Lily és Marshall bejelentik, hogy gyereket várnak, Robin pedig rájön: még mindig szerelmes Barney-ba. Az őrült elméletekben dúskáló csajozógép viszont más mellett próbál új életet kezdeni. Eközben Ted tovább kutat leendő felesége után, de összefut régi szerelmekkel is, és úgy dönt, végre abbahagyja a kényszeredett csajozást. Az élet persze még egy szitkomban sem ilyen egyszerű, így az olykor szürreálisba hajló kalandok ezúttal sem maradnak el. Az, hogy pontosan mi vár Ted-ékre, kiderül a hetedik évadból, ami először tegnap este volt látható a humorcsatornán.

Marshall, Lily és BarneyMarshall, Lily és Barney

Szintén egy baráti társaság áll az október 31-én, 20:55-kor debütáló Happy Endings középpontjában. A hat chicagói harmincas életét nyomon követő sorozat egy olyan csapatról szól, akik mindig kiállnak egymás mellett. Az idillt azonban megtöri, amikor a társaság két szerelmes tagja összeházasodik. Pontosabban csak házasodna, mert a menyasszonyt az utolsó pillanatban ellopják a vőlegény mellől. A sorozatos szerencsétlenség itt persze nem áll meg: iszonyatosan sikerült szülinapi bulik, kényszeredett pasizások és csajozások, ráadásul még a kapuzárási pánik is próbára teszi a barátok idegeit és tűrőképességét.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

A-TEAM fotó a tavalyi gálán készült

Angyalok szárnyalása címmel november 19-én 19 órától jótékonysági est a Jókai Színházban.