2018. november 17. - szombat

Depeche Mode: Delta Machine

Kinyomtatom...

A Depeche Mode bejelentette, hogy a "Delta Machine" címre keresztelt várva várt 13. stúdióalbumuk március 25-én jelenik meg világszerte a Sony Music / Columbia Records gondozásában.

Az album - melyet a múlt évben rögzítettek Santa Barbarán, Kaliforniában és New Yorkban - produceri feladatait Ben Hillier látta el, míg a keverés Flood nevéhez fűződik. Az album megjelenése mellett a Depeche Mode megerősítette, hogy új kislemezdaluk, a "Heaven" klipje február 1-jén mutatkozik be a YouTube/VEVO-n. A standard CD-formátum mellett a "Delta Machine" egy exkluzív deluxe kiadásban is megjelenik: 4 extra dallal és egy 28 oldalas keményfedeles könyvvel, melyben a banda régi művészeti együttműködője, Anton Corbijn képei kaptak helyet.

Depeche Mode: Delta Machine

Marint Gore a megjelenéssel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: "Ennek az albumnak a megírása lehengerlő volt, mert szerettem volna, hogy igazán modern legyen a hangzása. Szeretném, hogy az emberek jól érezzék magukat, miközben hallgatják ezt az albumot, és valamiféle békére leljenek általa. Egyszerűen van benne valami varázslatos."

Dave Gahan hozzátette: "Ennek a kiadványnak az elkészítése pontosan úgy zajlott, ahogyan azt elképzeltük. Amikor olyan pontra értünk, hogy úgy éreztük, túlságosan "normális" és átlagos a zene, akkor inkább felrúgtuk a szabályokat, és belecsempésztük az igazi hamisítatlan Depeche Mode-hangzást. A "Delta Machine" pontosan így készült és alig várom, hogy az összes rajongónk meghallgassa!"

Az album megjelenését követően a Depeche Mode európai turnéra indul, mely május 7-én veszi kezdetét Tel Avivban, a Hayarkon Parkban. A banda összesen 34 koncertet ad 25 európai országban; köztük a híres milánói San Siro Stadiumben, a párizsi Stade De France színpadán, valamint a moszkvai Locomotive Stadium legendás helyszínén is, illetve május 21-én Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban, mielőtt a fehéroroszországi Minszkben véget érne a koncertsorozat július 29-én. Ezt követően egy észak-amerikai turné veszi kezdetét, melynek részleteit később hozzák nyilvánosságra.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

A-TEAM fotó a tavalyi gálán készült

Angyalok szárnyalása címmel november 19-én 19 órától jótékonysági est a Jókai Színházban.