2018. június 24. - vasárnap

Justin Timberlake: The 20/20 Experience

Kinyomtatom...

A Grammy-díj és BRIT Award nyertes művész, Justin Timberlake alig várja, hogy megjelentethesse új albumát március 18-án az RCA / Sony Music gondozásában.

Az előrendelés a "The 20/20 Experience" albumra tegnap vette kezdetét, és azok a rajongók, akik előrendelik az album Deluxe változatát az iTunes-ról azonnali ingyenes letöltésként megkapják a "Mirrors" című dalt is.

Justin Timberlake: The 20/20 Experience

Justin nemrég bejelentette, hogy fellép Nagy Britannia legtekintélyesebb díjátadó showján, a Brit Awardson február 20-án. Az exkluzív fellépés alkalmával a rajongók először láthatják majd Justintól élőben a "Mirrors" című dalt.

A "The 20/20 Experience" Deluxe változatának dallistája:

 1. Pusher Love Girl
 2. Suit & Tie
 3. Don't Hold The Wall
 4. Strawberry Bubblegum
 5. Tunnel Vision
 6. Spaceship Coupe
 7. That Girl
 8. Let The Groove Get In
 9. Mirrors
 10. Blue Ocean Floor
 11. Dress On (csak a Deluxe változaton)
 12. Body Count (csak a Deluxe változaton)

A háromszoros BRIT Award győztes az idei év elején tért vissza a zenei életbe, amikor egy nyílt levelet írt rajongóinak, melyben tudatta velük, hogy nagy dobásra készül 2013-ban a "The 20/20 Experience" megjelentetésével. Azóta a világ szemtanúja lehetett a Justin-mánia kibontakozásának az album első kislemezdalának, a "Suit & Tie featuring JAY Z" dalnak megjelenésével, mely világszerte uralja a slágerlistákat (#1 helyezést elérve az iTunes kislemez listáján 31 különböző országban) és Amerikában rádiós játszási rekordot is döntött, mellyel Justin karrierjének eddigi legjobb első heti kislemez eladását produkálta.

Justin egy nemzetközi zenei ikon és az évek során nyolc alkalommal jelölték már BRIT Awardra. 2004-ben megnyerte a Legjobb Nemzetközi Albumnak és Legjobb Nemzetközi Férfi előadónak járó díjakat, ráadásul a BRIT Awardsok történetének egyik legemlékezetesebb fellépése is az ő nevéhez fűződik - debütáló albumának, a "Justified"-nak a dalaiból adott elő egy egyveleget és Kylie Minogue-gal is duettet énekelt. 2007-ben megismételte sikerét a Legjobb Nemzetközi Férfi előadői címével.

Lemaradtál Justin Grammy fellépéséről? Nézd meg itt: http://www.justjared.com/2013/02/10/justin-timberlake-grammys-2013-performance-watch-now/

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A világhírű ausztrál zongoraművész, David Helfgott újabb európai turné keretén belül ismét Budapestre látogat hazai rajongói örömére.

Josihide Muroja

Több mint 45.000 szurkoló látogatott ki szombaton a Duna-partra, hogy megnézhesse, amint a világ legjobb pilótái elszáguldanak a Lánchíd alatt és a Parlament előtt.