José Rodrigues dos Santos Budapesten

A világhírű portugál író a Kossuth Kiadó meghívására érkezik Budapestre, ötödik, magyarul megjelent könyve sajtóbemutatójára.

José Rodrigues dos Santos regényei világszerte rendkívül népszerűek. Eddigi 8 regénye a világ 15 országában több mint egymillió példányban kelt el, több országban is a sikerlisták élére kerülve. A Kossuth Kiadó 2010-ben jelentette meg AZ ISTENI FORMULA Einstein utolsó üzenete című első kötetét. Ezt követte A HETEDIK PECSÉT A világvége elkezdődött című regénye, majd a A 632-ES KÓDEX, és az ISTEN HARAGJA Ha az al-Kaida megszerzi az atomfegyvert... című műve.

2013. április 16. 15:25 - Santos_kicsi.JPG ©Santos_kicsi.JPG

Budapesti programja részeként április 19-én, pénteken 18.00 órakor a Mamut II.-ben, a Libri Könyváruházban várja az érdeklődőket.

2013. február 21. 10:37 - Santos_A_vegso_titok.jpg ©Santos_A_vegso_titok.jpg

A végső titok  - egy bibliai rejtély nyomában című, ötödik, most megjelent könyvét a XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon dedikálja, április 20-án, szombaton 15.00 órakor a Kossuth Kiadó standjánál.
A könyv sajtóbemutatója április 20-án, szombaton 14.00 órakor lesz a könyvfesztiválon a Szabó Magda-teremben.

José Rodrigues dos Santos egyetemi tanár, a BBC munkatársa, riporter, népszerű televíziós személyiség. Tényfeltáró riporterként bejárta a világot, számos háborús konfliktusról személyesen tudósított. Kommunikációtudományból doktorált, jelenleg a Lisszaboni Új Egyetem tanára és az RTP újságírója. A CNN és a Portugál Újságíró Szövetség több ízben is rangos kitüntetésekkel ismerte el munkásságát.

A Kossuth Kiadó  sajtóközleméney