2018. április 20. - péntek

Június 14-én újra megnyit az A38 Hajó

Kinyomtatom...
a38_logo.jpg

A dunai árvíz miatt több mint egy héten át zárva tartó A38 Hajó június 14-én, pénteken újra megnyit. A legutóbb kiadott vízügyi előrejelzés szerint hajnalban szárazra kerül a budai alsó rakpart, és fertőtlenítés, valamint a várható rövid kárelhárítás után a délutáni órákban megnyílik az A38 Hajó. Az esti programokra – egy kivételével – sor kerül, és másnaptól, június 15-től a megszokott rend szerint üzemel az A38 Hajó.

Az Anima Sound System június 14-i koncertje technikai okok miatt elmarad. A többi pénteki program – 17 órától a Friday on A38 az Orrteraszon, 19 órától a Qualitons és az Esti Kornél koncertje, valamint 22 órától a Spanish Wax a Tetőteraszon, illetve 23 órától a Dublic's Birthday Bash a Koncertteremben – megvalósul. A programokra online az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu) lehet jegyet váltani, illetve személyesen 14-én, a délutáni óráktól kezdődően az A38 Hajón.

Június 15-én, szombaton kerül sor az elmúlt vasárnap elmaradt Talentométer borászverseny első fordulójára, amin a fehér- és rozáborok mutatkoznak be. Június 16-án vasárnap az eredetileg meghirdetettől eltérően a Talentométer zenei tehetségkutató metál kategóriájára kerül sor. Az eredetileg meghirdetett pop-rock kategória elődöntője június 23-án, a döntő június 30-án lesz. Minden más program változatlan, ezekről az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/a38.hajo) lehet tájékozódni.

Az A38 Hajó étterme június 16-tól rendes nyitva tartás szerint (naponta 11-23 óráig) várja vendégeit.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a budapesti útlezárások valószínűleg a hétvégéig tartanak, ezért lehetőleg tömegközlekedési eszközökkel közelítsék meg az A38 Hajót. A dunai menetrend szerinti hajójáratok valószínűleg a jövő hét elején indulnak újra.

Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy megköszönjük közönségünk aggódását és támogatását, a rengeteg nekünk küldött fotót, és a folyamatos érdeklődést. Az árvíz A38 Hajót érintő fejleményeit péntekig élőben lehet követni az A38 Hajó Ustream-csatornáján (http://www.ustream.tv/a38). A csatornának az elmúlt héten közel 350 ezer (!) nézője volt, a befolyó reklámbevételeket partnerünkkel, a Ustreammel közösen az árvízkárosultak megsegítésére ajánljuk fel.

Az elmúlt időszakban elmaradt koncertekre a már megváltott jegyeket személyesen az A38 Hajón lehet visszaváltani június 15-től, az ezt követő követő 30 napon belül. A más helyszínen megvalósult koncertekre szóló belépőjegyeket nem áll módunkban visszaváltani. A kellemetlenségért mindenkitől elnézést kérünk, egyben szolidaritásunkat fejezzük ki az árvíz károsultjai, illetve az árvízi katasztrófaelhárításon dolgozó szakemberek és önkéntesek mellett.

Sajtóközlemény

 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Codecool burger

Ismerkedjünk meg a Codecool inspirálta Zing programozói burgerekkel!

plakát

A négy napon át tartó rendezvényen változatos programokkal várják a közönséget.

Dublin Craft Beer Cup 2018

Rangos elismerést kapott számos hazai kisüzemi sör Írország legnagyobb kézműves sör fesztiválján.