Team Rock Band a Sörsátorban

Sör, kolbász és rock and roll – vár a Team Rock Band és a Sörsátor! A Deep Purple, Sanatana, Uriah Heep, valamint rock klasszikus örökzöldek a Városligeti Sörsátorban.

Kevés banda képes hitelesen megszólaltatni a hetvenes-nyolcvanas évek nagy rock slágereit. A Team Rock Band biztosan az említett „kisebbséghez” tartozik, hiszen megalakulásuk és folyamatos működésük egybeesik a rock muzsika születésével. Mindemellett kvalitásaikat, a műfaj melletti elkötelezettségüket, kitartásukat több száz koncert, valamint rendkívül sikeres DVD-kiadványuk bizonyítja.

Március idusát sajátságos módon ünnepelte a kiérdemesült egri-felsőtárkányi rock csapat: Budapesten, az Old Buda klubban teltházas közönség előtt csendültek fel a hardrock legcsillogóbb gyöngyszemei a Team Rock Band interpretálásban. A buli frenetikus sikere és hangulata szülte a gondolatot, hogy Budapesten ismételjen az ötösfogat:

Március 29-én, kedden a Városligeti Sörsátor színpadán este 7 órától újra a Team Rock Band zenészei ontják majd a rock and rollt. A közel háromórás dzsemborin megszólalnak majd a Deep Purple, a Uraiah Heep, a Santana, a Led Zeppelin és más klasszikusok úgy, ahogy a fiúk egyénisége diktálja. Emellett persze az eredeti verzióhoz hűségesen. S, mindez megfűszerezve egy nagylemeznyi saját nótával, köztük az Emberi szóval című rockhimnusszal, amelynek szövegét Horváth Attila már a Taurus idejében megírta. Az új dallam viszont – miután az eredetinek nyoma tűnt - csak 2005-ben készült el. Persze a Team zenekar jóvoltából.

Az időjósok kellemes kora nyári időjárást jövendölnek, a rendezvény 22 órakor befejeződik, így a másnap munkába sietők akár ki is aludhatják a kedd este „fáradalmait”. És a legfontosabbról se feledkezzünk meg! Pár korsó – köztük hazai! - jófajta sör mellett zenész és közönsége egyaránt kiélheti „bűnös” szenvedélyét. Emellett finom ízek várják a gasztronómia rajongóit – választékban szerencsére nincs hiány.

Városligeti Sörsátor 1146 Budapest, Városligeti krt. 1.