Teltház volt tegnap a Szigeten

Nem indult könnyen a csütörtöki nap a Sziget szervezőinek, mivel aznap derült ki, hogy Kiwanuka az A38 Hajó fellépője lemondta fellépését. Az utolsó pillanatban, ahogy tavaly is tette. Szerencsére ettől csöppet se keseredtek el a látogatók.

A Sziget szervezői 85 ezer főben limitálták a napi látogatószámot, ennyi embert képes kényelmesen ellátni egyszerre a fesztivál infrastruktúrája. Miután a bérletek már a Sziget előtt egy héttel elfogytak, a bentlévő dolgozók, tiszteletjegyesek és közreműködők mellett 25 ezer napijegyet adhatnak ki a szervezők minden nap. Ez a jegymennyiség csütörtök estére elfogyott, így aznapra teltházas volt a Sziget.

Nem csoda, hiszen volt itt minden: lánykérés a Mary PopKids koncert alatt és persze valódi esküvő is.

Lilly Allen óriás cumisüvegek között énekelte el legismertebb számait és végül a koncert alatt került megrendezésre a Strandlabda Party is 5000 strandlabdával. Az idő miatt egy kicsit sárosra sikeredett, de ez csöppet se keserítette el a szigetlakókat.

Az Amococo - Luminárium előtt továbbra és hosszú sorok álltak és az est sztárfellépője Macklemore egyenesen a koncertturnéja legjobb koncertjének aposztrofálta a tegnapi fellépést.

A maradék napokra természetesen még vannak napijegyek és egy erős hétvége vár ránk. Pénteken lesz Cee Lo Green, a Manic Street Preachers és Korn, szombaton a Madness és a Prodigy vasárnap pedig az OutKast és az End Show Calvin Harrissal. És ez “csak” a Nagyszínpad…