DJ-nek állt Iszak Eszti és Király Viktor.

Sosem látott szerepben debütált Iszak Eszti és Király Viktor: egy estére DJ-nek álltak.

A csinos műsorvezető és a népszerű énekes is élvezte a feladatot, de végül mindketten úgy látták jobbnak, ha eredeti szakmájuknál maradnak. Hónapok óta tartó várakozás ért véget október 31-én éjfélkor, hiszen azóta végre hazánkban is elérhető az egyik legnépszerűbb okostelefon márka legújabb generációja. A Telenor egyik budai üzletében már a kora esti órákban gyülekezni kezdtek az alma logós készülék fanatikus rajongói, hogy az elsők között vásárolhassák meg álmaik telefonját. A mobilszolgáltató azonban megkönnyítette a várokozás hosszú perceit: a sorban a vásárlókat helyettesítő kék kartonbábúk álltak egymás mögött, míg az ügyfelek különleges programokon vehettek részt. A jó hangulatról Iszak Eszti és Király Viktor gondoskodott, a két mobilőrült sztár a Deezer DJ pultjában is kipróbálta magát. Viktor elmesélte, hogy sosem állt még lemezjátszók mögött. 

„DJ még sosem voltam, ez egy külön szakma, nem hiszem, hogy olyan könnyen meg lehet tanulni. Inkább maradok a másik oldalon, remélem, sok olyan dalt tudok készíteni, amelyeket aztán a DJ-k pörgetnek majd a legjobb bulikban” – magyarázta Viktor, aki azt is hozzátette, új szakmában nem, de új stílusban szívesen kipróbálná magát – „Imádom a jazzt és swinget, a zuhany alatt mindig swing dalokat éneklek. Lehetséges, hogy egyszer kipróbálom magam ezen a területen is” – tette hozzá az énekes. 

Iszak Eszti igazi DJ pultban most állt először életében, azonban elárulta, hogy a házibulikban mindig ő a zenefelelős.
„A zene nagyon fontos része az életemnek, ha valamiért ideges vagy feszült vagyok, a kedvenc dalaim mindig megnyugtatnak. Amikor a barátaimmal bulizom, mindig én vagyok a zenefelelős, a Deezeren előre elkészítem a listáimat. Bár az én favoritjaim nem mindig aratnak osztatlan sikert, előszeretettel teszek be ugyanis olyan dalokat, amelyeket rajtam kívül a társaságból senki nem ismer” – mondta nevetve a VIVA TV csinos műsorvezetője.

Hirdetés