2017. december 12. - kedd

Indul a visszaszámlálás: 24 órájuk van a forgatókönyvíró-jelölteknek.

Kinyomtatom...
Mentorprogram plakát

Ösztöndíjjal tanulhatnak forgatókönyvírást a magyar tehetségek.

Csak egy nap leforgása alatt lehet jelentkezni a formabontó mentorprogramra!

A feladat 2015. február 18-án reggel 9 órakor kerül ki az internetre, onnantól 24 óra áll rendelkezésre a meghatározott témájú és történetű forgatókönyvterv online elküldésére. Mára a jelentkezési korhatárt is eltörölték.

Előképzettségre és korhatárra való tekintet nélkül bárki bejuthat a különleges képzésre, amely által új televíziós sorozatíró generáció nevelődhet ki hazánkban.
„Meglepően sokan kérték, hogy töröljük el a 18-29-es kormegkötést, hiszen 18 évesen éppúgy lehet tehetséges és fejleszthető valaki, mint 60 évesen. Az érvelésnek igazat kellett adnunk, csak és kizárólag az írói készség számít!” – jelentette ki Hámori Barbara, a ContentLAB and Factory fejlesztésekért felelős nemzetközi vezetője.

A vállalkozás – kiváltképp az ötletgazda, Kapitány Iván – egy olyan új szemléletű forgatókönyvíró generáció kinevelését tűzte ki célul, amely első lehet a régió tartalomfejlesztői iparágában. Ehhez amerikai forgatókönyvíróktól kezdve magyar filmes szakembereken át a legismertebb véleményvezérekig hívtak mentorokat a tanári gárdába, hogy legfrissebb tudásukkal segítsék a tehetségeket. A legeredményesebbek azonnal állást is kaphatnak a vállalkozás tévés tartalomfejlesztő írói csapatában.

Visszaszámlálás indul: szerdán 9 órakor kerül ki a honlapra az amerikai forgatókönyvíró iskolák pályázati felvételi rendszerét követő, ún. 24 órás pályafeladat szinopszisa, amelyet másnap reggel 9 óráig kell megírni és elküldeni a megadott címre.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Balaton Sound történetének legerősebb felhozatalát ígéri már a szervezők első bejelentése is.

Fortepan

Rendhagyó időpontban, rendhagyó helyszínen, rendhagyó témával jelentkezik az idei év utolsó HajóHíd Estje!

borító

Kozma Rita első kötete, mely nem csak Magyarországon, hanem világviszonylatban is egyedülálló.