Nagy éji zene a vásárlás szerelmeseinek.

Extra DJ settel night shopping szezon az Arena Plazában. Az éjszakai zenés shoppingolás lehet az új őrület!

A zene pozitív hatásához nem férhet kétség: a fülbemászó dallamok és ütemes basszusok vásárlás közben is felfrissítenek és energiát adnak. Szükségünk is lesz minderre, hiszen mostantól péntekenként és szombatonként minden eddiginél tovább, este 22 óráig tart nyitva a legnagyobb regionális bevásárlóközpont, az Arena Plaza. Az itthon példa nélküli zenés night shoppingot hamarosan mindenki kipróbálhatja, hiszen az Arena Plaza üzletei a jövőben minden pénteken és szombaton hosszított nyitva tartással, 10-22 óráig várják a késő esti shoppingolás szerelmeseit, amit három héten át rengeteg kedvezmény és a „hosszú napokon” élő DJ show tesz még különlegesebb élménnyé. Stílusos választ ad a divat fővárosának számító Arena Plaza a vasárnapi zárva tartást kötelezővé tévő új szabályokra. Március 20-tól kezdve minden pénteken és szombaton egy teljes órával tovább, este 10-ig tartó hosszított nyitva tartással indítja az Arena a tavaszt, amit élő DJ show és extrém kedvezményeső tesz formabontóan izgalmassá.

„A zene hat a közérzetünkre, elmélyíti érzéseinket, energiával tölt fel és közösségi élményt ad. Az ütem, a dallam a szívünkig hatol, magával ragad, megnyugtat vagy felpörget. Sokszor nem is tudatosul bennünk, de zenei aláfestéssel jobban esnek mindennapi szokásaink is, legyen szó akár kora reggeli készülődésről, akár késő esti vásárlásról” – mondja a zene pozitív lélektani hatásáról Csizmadia Dóra pszichológus.

A zenés éjszakai shoppingolást az Arena Plazában próbálhatjuk ki Magyarországon először: március 20-tól három héten át péntek és szombat esténként 22 óráig a világjáró Levi da Cruz pörgeti a lemezeket az Arenában. A Máltán és Ibizán is rendszeresen fellépő DJ inspiráló, kellemes lounge mixeivel hangolódhatunk rá a késő esti vásárlásra. 

„Új nyitva tartási rendünk szerint, minden pénteken és szombaton 22 óráig várjuk a divatrajongókat és minden vásárlónkat. Az első három hosszított hétvégén akár 50%-os kedvezményekkel, meglepetésekkel és élő DJ settel készülünk, így tesszük még élvezetesebbé mindenki számára a késő esti vásárlást az Arenában” – mondta el Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere.

Hirdetés