2019. január 22. - kedd

4. Szabad Animációs Filmkészítők Találkozója (SZAFT)

Kinyomtatom...
SZAFT plakát

Filmkészítői végzettség és stúdióháttér nélkül is játszi könnyedséggel fabrikálsz animációs filmet? Mutasd meg tudásod a szakmának és a közönségnek!

Idén negyedik alkalommal várják az ország független, professzionális háttér nélkül dolgozó, underground, azaz szabad animációs filmkészítők munkáit a SZAFT-ra! A Kecskeméti Animációs Filmfesztivál és a Helpi Ifjúsági Iroda közös szervezésében megvalósuló mustrára 2015. június 8-ig lehet nevezni a filmeket. Sem tartalmi, sem időbeli korlát nincs. Bárki nevezheti bármilyen technikával készült animációs alkotását a találkozóra. Azonban vallási, nemi és etnikai megkülönböztetésre, illetve erőszakos cselekedetre buzdító filmet a rendezvényen nem vetítenek.

A fesztivál szakmai támogatója a Daazo.com rövidfilmes portál, ahol a filmnevezés is zajlik. A regisztrációhoz itt töltheted fel a filmed, a feltöltésnél add meg a munkád adatait (stáblista, szinopszis, készítés ideje), majd küldd el a linket a neveddel együtt a fesztivál email címére! A nevezett alkotásokat háromtagú szakmai zsűri bírálja, az általuk legjobbnak ítélt 3 alkotás díjazásban részesül.

A zsűri tagjai:
• Deák Dániel, a Daazo rövidfilmes portál alapítója, ügyvezetője
• Traub Viktória, animációsfilm-rendező
• Fritz Zoltán, az Umbrella kreatív műhely művészeti vezetője, a Magyar Képregényszövetség tagja. A fesztivál ideje alatt a versenyfilmekre a közönség is szavazhat a Daazo oldalán. A legnépszerűbb alkotás a portál által felajánlott értékes ajándékcsomagban részesül.

4. Szabad Animációs Filmkészítők Találkozója (SZAFT)
2015. június 25¬-27.

Helyszín: a kecskeméti Tudomány és Technika Háza

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2019. január 22-én ismét a Studio Ghibli egyik remekműve költözik egyetlen alkalommal a mozivászonra.

plakát

Koreeda Hirokazu Arany Pálmával díjazott alkotása, amely itthon már a Cinefesten is bemutatkozott.

Madeline a mélyben

Színes, feliratos, amerikai dráma az Elf Pictures forgalmazásában.