Ismét az Arénában zárja az évet Ákos és zenekara

A jegyértékesítés 2015. május 28-án indult az Ákos Webáruházban és a Ticket Express országos hálózatában.

Ákos pont egy éve, 2014. május 28-án mutatta be megújult zenekarát, amelyben egykori bonanzás társa, Hauber Zsolt szerzőtársként és teljes értékű tagként szerepel – Lepés Gábor billentyűs és Bánfalvi Sándor dobos mellett.

Az új formáció komoly rádiós sikerrel mutatkozott be: az Újrakezdhetnénk a megjelenés után hamar a játszási listák élére került, a folytatás, az Igazán pedig 2014. év egyik legnagyobb slágerdala lett. Az Igazán című középlemez platina státuszt ért el, az évet pedig telt házas dupla Aréna koncerttel zárta a csapat. Az idei esztendő is sűrű programot ad Ákoséknak: már javában zajlik az Igazán / Turné 2015, amely a pécsi, londoni és zürich-i előadás után a legnagyobb hazai fesztiválokon lesz látható, emellett készül a tavalyi két arénakoncert kép- és hanganyaga, és egy új stúdióalbum anyaga is fortyog a vegykonyhában. Az évet idén is a Papp László Budapest Arénában zárja Ákos: 2015. december 17-én, csütörtök este lép színpadra zenekarával, hogy bemutassa az addigra megjelenő új album dalait.

A nagykoncert bejelentésével egyidőben egy vadonatúj koncertklip lát napvilágot: a Calypso a 2014-es dupla Aréna koncerten került rögzítésre. A dal hangfelvétele az Ébredj mellettem című digitalis maxin jelent meg áprilisban, de június 8-tól megvásárolható lesz a VOLT Fesztivál válogatás CD-jén is.

Ákos • Igazán / Rurné 2015
Május 30.: Zalaegerszeg – ZTE Aréna (Városi Stadion)
Június 12.: Békéscsaba – Sörfesztivál
Június 18.: Velence – A Mi Velencénk Fesztivál
Június 27.: Vác – V4 Fesztivál és Színházi Találkozó
Július 4.: Sopron – VOLT fesztivál
Július 17.: Eger – Bolyki-völgy
Július 24.: Debrecen – CAMPUS Fesztivál
Július 31.: Székesfehérvár – FEZEN
Augusztus 21.: Zamárdi – STRAND Fesztivál
Augusztus 25.: Szeged – Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN)
Szeptember 5.: Hungaroring – I. Hungarian Truck Festival