Budapest Park: Szökj meg a detoxból!

Szerezz autogramot a kedvenc együttesedtől, szökj meg a detoxból vagy józanodj ki 15 perc alatt!

Ilyen és ehhez hasonló feladatok várják azokat, akik a frissen megnyílt Budapest Park villám-szabadulószobáiban is kipróbálnák kreativitásukat a koncertek előtt vagy után.
Bezárta az ajtaját az új, LogOut névre hallgató villám-szabadulószoba a Budapest Parkban, csak azért, hogy a kreatív, vállalkozó kedvű játékosok a koncertélményekhez közeli feladatok segítségével kijussanak onnan.

A maximum 4 fős csapatok hat szoba közül választhatnak, melyikből loggoljanak ki 15 perc alatt: s csapra verhetnek egy söröshordót, megszökhetnek a detoxikálóból, megihatják a Park legdrágább borát, leszervezhetnek egy randit vagy megpróbálhatnak kijózanodni negyed óra alatt. A sikeres szabadulás után nem maradt más, mint az önfeledt szórakozás Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.

„A Parkon belül található egy légvédelmi bunker, ami ideálisnak bizonyult erre a játékra. A feladatok tematikájukat tekintve mindenképp fiatalosak és fesztiválhangulatot idézőek, mint maga a Budapest Park is” – mondta Pálffy András, ügyvezető.

„Ha szabadulnál a szabadba, ha szorít már a szűk szoba,
amit rád adott a hétfőés van veled még két fő,
vagy három kivel megpróbáljátok, hogy zakatol alogikátok,
loggoljatok ki és irány a Park 6 szabaduló szobája, hol 15 percetek
van, hogy ráleljetek a titkok nyitjára, és kinyíljon az ajtó, hogy érezzétek,
miértjó, hogy végre olyanon kell törni a fejetek, amitől amúgy nem változik meg az életetek.”