2017. december 12. - kedd

Számtalan Sziget-koncert élő streamen!

Kinyomtatom...
Sziget logó

Ma, hétfőn már 16 órától népszerű hazai fellépők nyitják a sort.

Azoknak sem kell lemondaniuk a fesztiválélményekről, akik nem tudnak eljutni a Hajógyári Szigetre. A Telekom támogatásával a Sziget zenei programjából rengeteg koncert élő streaming közvetítése megvalósul a You Tube csatornáján keresztül.

A koncerteket, melyeket bárki élőben követhet a Telekom (www.telekom.hu/fesztival) és a Sziget holnapján, négy helyszínről közvetítik: a Telekom Arénából, a Nagyszínpadról, továbbá az A38 és a Mastercard világzenei színpadról.

A koncertközvetítés a fesztivál minden napján 16.00 és 23 óra között tekinthető meg, reggel 6 és 13 óra között pedig az előző nap streamelt progamját ismétlik. Az első élő közvetítés augusztus 10-én 16 órakor a The Biebers koncertje lesz, őket követi az Ocho Macho és az Irie Maffia, majd a hét folyamán látható lesz a Quimby, a Punnany Massif és további népszerű hazai fellépők, valamint természetesen számos ismert név a nemzetközi szcénáról, mint például az Interpol, a Hollywood Undead, a The Ting Tings, Gogol Bordello, és még sokan mások.

Azok, akik fesztiválkalandokra is vágynak, a www.festivalbuddy.hu oldalon egy regisztráció után maguk irányíthatják a monitorral, kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív figurákat, a FestivalBuddykat, és virtuálisan együtt bulizhatnak a fesztiválozókkal.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Fotó Lugosi Péter

Egymillió látogató és egy boldog autónyertes.

plakát

A Balaton Sound történetének legerősebb felhozatalát ígéri már a szervezők első bejelentése is.

Fortepan

Rendhagyó időpontban, rendhagyó helyszínen, rendhagyó témával jelentkezik az idei év utolsó HajóHíd Estje!