KAJAHU: Közösség, innováció és fair dining

Nyitás a közösségek felé a Petőfi Sándor utcában.

Különleges eset, hogy már a megnyitója előtt díjra jelöljenek egy éttermet. A Kajahu esetében pontosan ez történt, hiszen kategória alkotó kreativitás, technika és dizájn találkozik egy letisztult, modern köntösben. Ezt természetesen a szakemberekből álló Gastro Design zsűrije sem hagyhatta figyelmen kívül.

Budapest belvárosának újraéledő történelmi főutcájában, a Petőfi Sándor utca 11. szám alatt KAJAHU #FoodTogether néven nyílt új koncepció a közösségek felé. Különböző trendi nemzetközi ételek mellett különleges szürkemarha fogások várják a gasztronómia szerelmeseit. Ételeikhez a borokat fiatal magyar borászok repertoárjából válogatták össze.

Az egyedi asztalokba épített terminálokon keresztüli rendelés zavartalanul segíti az ételek-italok gyorsabb elérhetőségét. Nem titkolt céljuk volt, hogy itt már a rendelés is informatívabb és élménydúsabb legyen - beszéljünk borvidékekről vagy akár összetevőkről, illetve képi megjelenítésről. A komplex, saját fejlesztésű rendszerükön keresztül a társaságra, interakcióra vágyók helyükön ülve kedvükre ismerkedhetnek egymással: az asztalokba épített belső chaten keresztül privát és nyilvános üzenetek küldésére is lehetőség nyílik. Végül, de nem utolsó sorban a legkisebbek pedig mese- és diafilmeket nézhetnek az étkezés egész ideje alatt.

Kényelmünket és játékosságunkat érinti még, hogy étkezés közben helyünkön maradva be is vásárolhatunk az étteremben. A Piactér névre hallgató részleg nagy segítségünkre lehet a mindennapokban: lekvárkülönlegességeket, borokat, tejtermékeket, péksüteményt, felvágottat, zöldségeket szerezhetünk be a különleges alapanyagok mellett.

“Az én ötletem is lehetett volna!” érzést kelthet bennünk a csapatépítő, közösségformáló YouCanCook részleg a kirakatnál: amely az étteremben kialakított, teljesen felszerelt konyhapult 10-15 bárszékkel határolva. Az ötlet nagyon egyszerű: otthon kiválaszthatóak a fűszerek és alapanyagok, a barátokat vagy kollégákat meghívhatjuk e-mailben, végül pedig közösen főzhetünk a helyszínen- így a mosogatást természetesen meg is úsztuk.

Ez tehát a KAJAHU. Közösség, innováció és fair dining. Kategória-fúziós konyha, de másképp: céljuk a gyorséttermi ételeket minőségben és élményben, a klasszikus éttermi kiszolgálást pedig gyorsaságban és ár-értékben megreformálni. Alázatosan, de komolyan tervezik a nemzetközi franchise rendszer kiépítését.

Hirdetés