A K2 Színház és a Színházak Éjszakája 2015

K2 a Szkénében, a Jurányiban és Hátsó Kapuban is.

2015. szeptember 19-én, a Színházak Éjszakáján a k2 Színház három programmal is várja a vándorló színházrajongókat. A Szkéné Színházban nyílt próbán, a Jurányi Inkubátorházban egy beszélgetésen és a Hátsó Kapuban koncerten megismerhetik az érdeklődők az előző évad egyik legsikeresebb társulatát, és az előadások alatt találkozhatnak személyesen is az alkotókkal.

Szombat este 18 órakor a Szkénében a nézők bepillanthatnak a k2 Színház legújabb előadásának munkafolyamatába. A készülő darab afféle "kortárs operett", melyet a társulat tagjai írnak. Lesz szövegtanulás, ötletelés, nyílt próba, tánc, ének és megannyi tanácstalanság, ami az operett-készítés során felmerülő problémákat illeti. Aki kedvet érez, ihletet adhat néhány jó ötlettel, kifejezheti a véleményét nevetéssel, paradicsommal, vagy csak hátradőlhet, és élvezheti, ahogyan a társulat először szembesül a kortárs magyar operett lehetetlenségeivel!

Kávézz a k2-vel! 20 órára a Jurányi Inkubátorházban főleg azokat várják, akik érdeklődnek egy független és fiatal társulat működése iránt. Lehet kérdezni múltról, jövőről, próbákról, sikerekről és kudarcokról, működésükről és a működésképtelenségről, vagy akár arról is, hogyan éli meg Horváth Szabolcs és Domokos Zsolt „Oszi”, hogy nyáron megosztva megkapták a legjobb alakításért járó Junior-díjat a Thealter Fesztiválon.

A mozgalmas estét a Macskák esernyővel koncertje zárja 22 órától a Hátsó Kapuban (1074 Budapest, Dohány utca 13.). A k2 Színház társulatból Benkó Bence és Viktor Balázs játszanak a zenekarban.