Mesés kedvezmény a Black Friday-en

Immár karácsonyi élményt is lehet a Black Friday alkalmával kedvezményesen vásárolni.

Csak ezen a napon 40% engedményt ad a Jegy.hu, a minden elemében megújult, A Játékkészítő című pop-show-musical december végi előadásaira.

November 27-én már végérvényesen elindul a karácsonyi készülődés. Az Advent első vasárnapját megelőző péntek, a Black Friday, azaz a Fekete Péntek az ünnepi bevásárlások első nagy hullámát hozza szerte a világon, s ezen a napon különösen kedvező ajánlatokkal várják a boltok a vásárlókat. Az ajándéktárgyak mellett immár élményeket is lehet kedvezményesen vásárolni: első alkalommal - a Jegy.hu jóvoltából – csak ezen a napon, 40%-os kedvezménnyel lehet jegyet váltani A Játékkészítő december végi, 26-27-28-29-ei előadásaira.

“Örömmel csatlakoztunk - a Jegy.hu felkérésére - a Black Friday, immár itthon is honos karácsonyi hagyományához” – mondta Illés Gabriella, A Játékkészítőt megálmodó TulipánTündér produkció vezetője. “Boldogak voltunk, amikor felmerült az ötlet, hogy olcsóbban juthassanak családi élményhez azok, akik ezt kevésbé engedhetik meg maguknak” – tette hozzá. Ez az ajándék remek élmény azoknak, akik tavaly látták, hiszen a rég ismert mesehősökkel egy megújult történetben találkozhatnak, a régi slágerek mellett újabb dalokkal bővült előadáson. És azoknak is, akik tavaly lemaradtak, hisz’ most egy megújult rendezésben, lenyűgöző látványvilággal, új koreográfiával, új szerepekkel és szereplőkkel bővült előadás során élhetik át a fantasztikus kalandokat.

A minden elemében megújuló mese-musical csak ezen, a december végi négy napon át látható, parádés szereposztással: mások mellett Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Oroszlán Szonjával, Vastag Csabával és Tamással, Nagy Feróval, a Király testvérekkel és Radics Gigivel a főbb szerepekben.