2018. február 18. - vasárnap

Farsangi mulatság a Várkert Bazárban

Kinyomtatom...
Farsangi mulatság plakát

Február első szombatján ismét élettel telik meg a Várkert Bazár.

Farsangi vásárral, kézműves és zenés programokkal, fánksütéssel és utcabállal veszi kezdetét a farsangi szezon az épületegyüttesben. A színes programok és változatos koncertek széles kínálatából válogathatnak az érdeklődők.

Az ingyenes programok szombaton (február 6.) 15.00 órakor jótékonysági fánksütéssel kezdődnek Borbás Marcsi közreműködésével: a rendezvényen megsütött farsangi fánkok árusítása becsületkasszával működik majd, az ebből befolyt bevételt a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthona Óvodája és Általános Iskolája javára ajánlják fel, ezzel is segítve a szeretetotthon mindennapi működését.

Ugyancsak délután háromkor veszi kezdetét a Versi Versa zenekar zenés gyermekprogramja, majd 17.00 órától Zsikó Zoltán és zenekara, Pál István Szalonna, illetve a Fölszállott a Páva gyermek döntős szereplői adnak koncertet. Végül a napot utcabál zárja a Madarak Házibuli Zenekarral, este 7 órától.

A programokat egész nap izgalmas tűzzsonglőr- és mutatványos-bemutatók kísérik, de lesz farsangi vásár, a legkisebbeket pedig kézműves foglalkozásokkal várják.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Ignácz Bence

A Békéscsabai Jókai Színház bemutatta Alan Alexander Milne Micimackó című mesejátékát Tege Antal rendezésében.

BODY Kiállítás

Február 15-én a nagyközönség előtt is megnyitotta a kapuit a világhírű BODY Kiállítás.

plakát

A mozis csatorna elhozta a romantikus filmklasszikusokat.