2018. december 19. - szerda

Farsangi mulatság a Várkert Bazárban

Kinyomtatom...
Farsangi mulatság plakát

Február első szombatján ismét élettel telik meg a Várkert Bazár.

Farsangi vásárral, kézműves és zenés programokkal, fánksütéssel és utcabállal veszi kezdetét a farsangi szezon az épületegyüttesben. A színes programok és változatos koncertek széles kínálatából válogathatnak az érdeklődők.

Az ingyenes programok szombaton (február 6.) 15.00 órakor jótékonysági fánksütéssel kezdődnek Borbás Marcsi közreműködésével: a rendezvényen megsütött farsangi fánkok árusítása becsületkasszával működik majd, az ebből befolyt bevételt a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthona Óvodája és Általános Iskolája javára ajánlják fel, ezzel is segítve a szeretetotthon mindennapi működését.

Ugyancsak délután háromkor veszi kezdetét a Versi Versa zenekar zenés gyermekprogramja, majd 17.00 órától Zsikó Zoltán és zenekara, Pál István Szalonna, illetve a Fölszállott a Páva gyermek döntős szereplői adnak koncertet. Végül a napot utcabál zárja a Madarak Házibuli Zenekarral, este 7 órától.

A programokat egész nap izgalmas tűzzsonglőr- és mutatványos-bemutatók kísérik, de lesz farsangi vásár, a legkisebbeket pedig kézműves foglalkozásokkal várják.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Paloma művészudvar

2018. november 19. óta számtalan gyerekjáték gyűlt össze a nagyszabású jótékonysági akciónak köszönhetően.

Törzsasztal

2018. december 18-án délben, majd este 20:45-kor is látható a Törzsasztal adventi műsora a FIX TV-ben!

részlet a kiállításból

A nagy érdeklődésre való tekintettel január 20-ig meghosszabbítják A világ múmiái kiállítás nyitva tartását.