Vörös István ismét a Széchenyi Kertvendéglőben koncertezik

Vendég Carlito Marquez Mexikóból.

A februári fergeteges Vízöntő Party után Vörös István és csapata ismét a városligeti Kertvendéglőben ontja magából a jobbnál-jobb dalokat. És ami az eseményt különlegessé teszi: a Prognózis-frontember egyenesen Mexikóból importált egy nagyszerű muzsikust Carlito  Marquez személyében.

Mi legyen a dalban? - teszi fel a kérdést a legendás énekes-gitáros Vörös István egyik emblematikus szerzeményében, majd ismétli meg zenekaros koncertjét hirdetve március 19-én a Széchenyi Kertvendéglőben. A választ pedig maradéktalanul megkapja, aki a jelzett napon – lehetőleg 19 órára – ellátogat a Városliget hangulatos éttermébe, amely az utóbbi időben kedvelt koncerthelyszín is egyben.

Egy biztos: a nagy Prognózis-slágerek, valamint Pisti későbbi, könnyen megjegyezhető dallamú, fülbemászó, igényes szerzeményei egyaránt terítékre kerülnek, méghozzá kiváló zenekara kíséretével. Megszokhattuk, hogy Vörös István koncert nem létezik meglepetés, vagy sztárvendég nélkül. A kitartó Pisti-fanok bizonyára jól emlékeznek arra, amikor úgy a 2000-es évek elején az akkortájt szólópályára lépett muzsikus kétszer is koncertezett Mexikóban. A felejthetetlen eseményt, a querétarói, veracruzi és acapulcói fellépéseket több fotó is őrzi.

Most szombaton, Carlito Marquez, Pueblából érkező gitáros-énekes hódítja majd meg a Városligeti Széchenyi Kertvendéglő közönségét.  A kiváló muzsikus pontosan fél 8-tól kezdi hamisítatlan mexikói műsorát, majd 20 órától Vörös István és csapata teszi fel a koronát a fergeteges bulira.
Mindenkinek, aki szereti az örökifjú énekest, nagyszerű zenésztársait, valamint egy tartalmas kikapcsolódásra, netán finom ételekre, italokra vágyik, a Széchenyi Kertvendéglő fűtött sátrában van a helye, ahol ez alkalommal az ételek és italok árából 20 % engedményt is kap a koncertlátogató közönség.
Jegyek elővételben megvásárolhatók a http://www.vorosistvanwebshop.com/ oldalon, amelynek ára elővételben 2500.- Ft, a koncert napján, a helyszínen pedig 2800.- Ft.
Hallgass, ha jót akarsz, és gyere a Városligetbe 2016. március 19-én, szombaton!