2018. február 23. - péntek

Challange Day! - Május 25 – a Kihívás napja

Kinyomtatom...
plakát

Idén a kihívások „Szentélye”, a Fővárosi Nagycirkusz is csatlakozik az akarat, a testi – és lelkierő demonstrációjához.

Ezen a napon nem csak a manézsban erejüket megfeszítő, képességeik határát súroló artistákra gondolunk nagy szeretettel, hanem a próbatételre vállalkozó közönségre is: a cirkusz épülete előtt felállított különböző artista eszközök segítségével lehetővé tesszük, hogy kipróbálja magukat. Napi kínálatunk: a drótköteles „séta”, az ügyességre és az emberi leleményre építő feladatok az egymásra utaltság, a kölcsönös bizalom üzenetét hordozzák magukban.

A kihívás ideje: 2016. május 25 – szerda – 18:00 óra
A kihívás helyszíne: Bp. XIV. ker. Állatkerti u. 12/a – a Fővárosi Nagycirkusz előtt

Ön tudja-e, hogy

•1982-ben két szomszédos kanadai város versenyre kelt egymással melyikük lakói a sportosabbak? A verseny meglepően nagy sikert aratott, azóta ugyan ezen a napon nemcsak Kanadában, de Európában és a világban is egyre több városban szerveznek hasonló rendezvényeket,

• ugyan ezen a napon, 12:00 órától, a MACIVA Művésztelep környékén (Bp. XIV. ker. Hungária krt. 215-217 szám) a Baross Imre Artistaképző Szakiskola növendékei közösségi munkát végeznek, ennek során a kisföldalatti végállomásához vezető gyalogút mentén összegyűjtik a szemetet.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

díjátadó

A többszörös fesztiváldíjas artistaművészt, ifj. Simet Lászlót és csapatát Arany- és különdíjjal jutalmazták a The Astronauts című számukért a XI. Albacete Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Delight IPA

Egész estés sör debütál a kézműves magyar főzde és a világmárka összefogásával.

plakát

A szavazók között 10 db páros belépőt sorsolnak ki a Magyar Filmdíj díjátadó ünnepségére.