III. Womanity Fesztivál - Extra előrendezvény

Önismereti kiállítás - Élő magazin - Top előadók.

Újra várja látogatóit a Womanity Media&Events kiemelkedő eseménye a Womanity Fesztivál programsorozata, melyen a médiadíjas koncepció szerint a magazinoldalon bemutatott termékek, szolgáltatások és témák “életre kelnek”.

A 2016. november 19-én, az Extra Budapestben megrendezésre kerülő ’EXTRA előrendezvényen’ elsősorban önismereti és személyiségfejlesztő módszerekkel ismerkedhet meg a látogató, ahol a programok között, előadásokkal, ’Richter a Nőkért’ kerekasztal beszélgetéssel, kóstolókkal és tréningekkel várják a látogatókat. A nap háziasszonya Dombóvári Vanda lesz.

A korábbi rendezvények sikerére való tekintettel újra várja látogatóit a Womanity Media&Events kiemelkedő eseménye a Womanity Fesztivál programsorozata, melyen a médiadíjas koncepció szerint a magazinoldalon bemutatott termékek, szolgáltatások és témák “életre kelnek”. A magazin nagy sikerű női fesztiválsorozatának harmadik részében az eseményen megjelenő márkák az eddigieknél is interaktívabb szektorokban kapnak majd helyet.
A november 19-én megrendezésre kerülő EXTRA előrendezvényen olyan önismereti, személyiségfejlesztő módszerekkel ismerkedhet meg a látogató, mint az NLP, a coaching, az IQ tesztelés vagy a különböző kommunikációs gyakorlatok, melyek számos területen hozzájárulhatnak az eredményességhez. Az előrendezvényen a tréningeké, kerekasztalbeszélgetéseké, és az előadásoké a főszerep, de a látogatók ízelítőt kaphatnak a 2017. március 4-i fesztivál kiállítói programjaiból is a kóstolók, díjmentes szolgáltatások, valamint egy kis karácsonyi készülődés és ajándékok mellett. A nap háziasszonya és moderátora: Dombóvári Vanda

A fesztivál partnere a Richter Gedeon Nyrt.  „Richter a Nőkért” programja, amely évek óta szívügyének tekinti a nők társadalmi elismertségét. Igyekeznek a legtöbb nő számára valami igazán fontosat nyújtani: önbecsülést, saját maguk és nőiségük értékelését minden életkorban.

Womanity Fesztivál: A női élet itt összpontosul
A Womanity Fesztivál egy interaktív esemény, mely meghatározó, szellemes, inspiráló közösségi élmény, folyton megújuló, természetes női témákkal és megelevenedő magazinreklámokkal: megmutatják kik állnak a legnépszerűbb márkák, a legújabb trendek mögött és lehetőséget adnak arra, hogy közel 100 márka termékét és szolgáltatását bárki kipróbálhassa a helyszínen. A fesztiválok és előrendezvények kiállítását, előadásait és jellegzetesen egyedi welcome-ajándékait a női élet fontos területei inspirálják.

A program a nőket ünnepli. Elkötelezett célja, hogy inspirálja, felvidítsa, megerősítse a nőket, hogy szektoronként a leginkább kipróbálásra ajánlott márkákat mutassa meg a közönségnek és segítsen eligazodni a szolgáltatás- és termékáradatban, mindezzel közvetlenebb és hitelesebb csatornát hozva létre a magazinolvasó nők és magazinreklámokon keresztül hirdető márkák között. Az elmúlt fesztiválokon közel 200 márka és 3000 olvasó találkozott. A fesztivál szerethetőségét és színvonalát bizonyítja, hogy számos elismert és példaértékű sportoló, kutató, író, médiaszemélyiség adta nevét a programhoz.

Részletes program és információ itt.