2018. november 21. - szerda

Metálkarácsony a Roncsbárban

Kinyomtatom...
plakát

Idén is a rock dübörgésétől lesz hangos Debrecen kedvelt zenés klubja, a Roncsbár.

A friss nagylemezes Pandora’s Box mellett színpadra lép a Darling, valamint a Play Machine zenekar is. Immár hagyomány, hogy minden év decemberében Metálkarácsonyt rendeznek Debrecen egyik kedvelt szórakozóhelyén, a Roncsbárban.

Idén a Pandora’s Box vendégeként a Darling, majd a Play Machine csap a húrok közé, hogy december 23-án még alaposan kitombolhassa magát az igényes rock-, illetve metálmuzsikára éhes nagyérdemű.

2001-ben, épp tizenöt esztendeje annak, hogy az újjá alakult szelencés csapat életjelt adva magáról négyszámos maxi CD-vel jelentkezett, amelynek veretes dalait a budapesti M4-es klubban mutatták be a P.Mobil vendégeként. A fiúk úgy döntöttek, hogy a jeles évforduló alkalmából ismét előveszik, műsorra tűzik az Újra nyitva EP hardrock gyöngyszemeinek számító nótáit, hogy élőben – karácsonyi ajándék gyanánt – átnyújtsák a debreceni Roncsbár közönségének.

A máris nagy érdeklődésre számot tartó ünnepi buli 20 órakor kezdődik, amelyre a jegyek elővételben 1.500.-Ft-ért, a koncert napján, a helyszínen pedig 1.900.-Ft-ért kaphatók.
Egy nappal Szenteste előtt bulizzunk együtt a P.Box-szal, a Darlinggal, valamint a Play Machine zenekarral!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Nagy János

Ripoff Raskolnikov zenéje és világa sem illeszthető be a megszokott keretek közé.

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.