2018. november 17. - szombat

Aranyélet

Kinyomtatom...
főcím részlet

Amerikai fesztiválon versenyez a magyar sorozat.

Most vasárnap, március 12-én újabb nemzetközi megmérettetésen vesz részt az HBO nagysikerű sorozata, az Aranyélet. Ezúttal az Austinban (Texas, USA) megrendezésre kerülő SXSW (South by Southwest) fesztiválon a „legjobb főcím” (Excellence in title design) kategóriában olyan alkotásokkal versenyez majd, mint a Westworld, a Stranger Things, Into the Badlands vagy épp a The Crown.

A zseniális főcím, amely rejtett utalásokat tartalmaz a sorozat történetével kapcsolatban (elég csak megfigyelni, mi történik Márk, Mira vagy Hollós karakterével a videóban), az alábbi linken látható.
Ugyanakkor nem ez az első nemzetközi jelölése az Aranyéletnek, hiszen tavaly ősszel a genfi filmfesztiválon és a lengyel Cameraimage fesztiválon is a jelöltek között volt, ezzel  pedig az HBO első olyan magyar saját gyártású sorozatává vált, amely nemzetközi szinten is felveszi a versenyt a legnagyobb alkotásokkal.

Az Aranyélet mindkét évada már elérhető az HBO GO-n, a 2. évad első epizódja pedig regisztráció nélkül megtekinthető. 
A videó alkotói
Rendező: Gergely Regula, Producer: Balázs Lóth
Operatőr: Dániel Szőke, Hangmérnök: Tomek Siadak, Péter Mári
VFX Supervisor: Zoltán Benyo, VFX Project Lead: Lajos Kondor
Zenemű cím: Family, Zeneszerző: Fülöp Péter
Szövegíró: Fülöp Péter, Előadó: Jónás Vera
Zenei Producer: Fodor Máriusz

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

A-TEAM fotó a tavalyi gálán készült

Angyalok szárnyalása címmel november 19-én 19 órától jótékonysági est a Jókai Színházban.