Dunakeszin folytatódnak az Indonéz Napok eseményei

Irány Dunakeszi!

Az Indonéz Köztársaság Nagykövetsége és az Indonéz Kereskedelemfejlesztési Központ szervezésében pénteken és szombaton indonéz kiállítás és vásár várja a Buy-Way Bevásárlópark közönségét a májusi indonéz napok következő állomásán.

A távoli Indonézia csodálatos kézműves- és gasztro-termékeivel, autentikus tánc- és zenei kultúrájával, egzotikus tájaival és ruhakölteményeivel is találkozhatnak az érdeklődők a rendhagyó vásáron, ahol számos kiállító (indonéz és magyar cég) és vásározó vesz részt, akik ékszerekkel, batikolt ruhákkal, indonéz élelmiszerekkel (kókusztermékek, kávé, tea, fűszerek…), kézműves termékekkel és lakberendezési tárgyakkal készülnek.

A kétnapos vásár megnyitójára 19-én, pénteken 15 órakor H. E. Wening Esthyprobo Nagykövet asszony – az Indonéz Köztársaság Magyarországi Nagykövete közreműködésével kerül sor.
A rendezvényen a Föld negyedik legnépesebb országa – a több mint 17.000 szigetből álló – délkelet-ázsiai szigetország, az Indonéz Köztársaság sokszínű kultúrájából, táncaiból, zenéiből is ízelítőt kaphatnak a vásárra érkezők.

A programból: pénteken (17 órakor) és szombaton (10 órakor) Bézi Péter útibeszámoló és indonéz teabemutató; szombaton 10 és 15 órakor indonéz táncbemutató.
A vásár nyitva tartása: péntek 12.00-19.00 óra; szombat 10.00-17.00 óra
2017. május 19-20., péntek-szombat
Buy-Way Bevásárlópark, Dunakeszi