DreherFeszt – idén is ott a helyed

Negyedik alkalommal nyitja meg kapuit szeptember 2-án a Dreher Sörgyárak a közönség előtt.

A látogatók az egyetlen hazai sörgyárfesztiválon autentikus környezetben hódolhatnak a sör és a zene iránti szenvedélyüknek. A zene mellett a főszerep természetesen a söré, pontosabban azoké a sörspecialitásoké, melyek közül nem egy csak ezen a napon elérhető a közönség számára.

Többek között egyedül itt lesz csapon, méghozzá a legfrissebb tanksör formájában a nemrég piacra dobott, gyümölcsös aromát biztosító Mosaic komlóval „fűszerezett” Dreher Mozaik Komlós. De élvezhetjük majd az enyhén élesztős, karakteres Dreher Szűretlent, illetve a bodzavirág egyedi virágos aromájával megbolondított Dreher Floralt is. Emellett a nagy sikerre tekintettel itt is megkóstolható lesz az a magas alfa-sav tartalmú Centenniallel hidegkomlózott sör, amely a Sziget Fesztivál 25. jubileumára készült. Amire pedig végképp nem számítottunk, az a barna Dreher Bak csokoládés változata, amely az édes-kesernyés ízzel harmonizáló pörkölt, karamellás tónusával és kellemes, de nem tolakodó csokis, gyümölcsös aromájával egyszerre kihívás és kényeztetés a fogyasztónak.

A sörök, amiket kóstolhatunk:
Dreher Classic
A Dreher Classic egy tradicionális, pils típusú, világos sör, melynek karakteres keserűje és testessége kellemesen harmonizál. Tartós habja és aranysárga színe mellett az aromakomló gyümölcsös illata és a sör kellemesen csípős szénsavassága nyújt klasszikus sörélményt.
Dreher Floral
A Dreher Floral illatában és ízében egyaránt élvezhetjük a bodzavirág egyedi, édeskés és a komló kesernyés aromáit. Fedezd fel Te is tökéletesen harmonikus, mégis különleges világát!
Dreher Szűretlen
Fedezd fel a Dreher Szűretlen eredeti természetességét! Élvezd enyhén élesztős, karakteres, fanyar, keserű, malátás ízét és a vastag, tartós habkoronáját! Telt ízével kiválóan harmonizálnak az illatában is jól felismerhető gyümölcsös aromák és a komló fűszeressége.
Dreher Classic tanksör
Egy klasszikus íz pasztörizálás nélkül. A Dreher Tanksör a szűrést követően azonnal a tankba, onnan pedig a korsódba kerül. Így a sör megőrzi természetes frissességét és különleges zamatát.
Dreher Hidegkomlós tanksör
A pasztörizálás nélkül készült Dreher Hidegkomlós minden kortyában felfedezheted a citra komló eredeti frissességét és a Dreher sör természetes ízjegyeit.
Dreher Csokis Bak
Szereted a különleges söröket? Akkor a Dreher Csokis Bakot imádni fogod! Rendkívül komplex világában a jól kiegyensúlyozott édes-kesernyés karamellás ízeket az édes gyümölcsök és a csokoládé aromája koronázza meg. 
Dreher Mozaik Komlós tanksör
Frissítő ízjegyekkel teli karakteres újdonságunk az amerikai kézműves sörfőzdék egyik kedvenc komlójával készült. Komplex ízei, gyümölcsössége, markáns keserűsége felfedezésre méltó élményt nyújt. Most pasztörizálás nélkül, tanksörként próbálhatod ki!
Dreher Fesztivál Komlós
Kóstold meg a Sziget fesztiválra készített különleges sörünket, amelyet a nagy érdeklődésre tekintettel most a Dreherfeszten is elérhetővé tettünk! Az IPA söröknél is előszeretettel használt magas alfa-sav tartalmú Centennial komlóval, hidegkomlózással készült, megízlelésekor citrusos, virágos aromára számíthatunk.

Részletes program:
Nagyszínpad

12:00 – 15:00 Half Shrak
15:00 – 18:00 Sirmark
18:00 – 19:30 Cloud 9+
20:00 – 21:30 Punnany Massif
22:00 – 23:30 Intim Torna Illegal
23:30 – 02:00 Wondawulf & Jumodaddy
Kisszínpad
KERET és a Dreher közös tehetségkutatója, a DreherFeszt Felfedező tehetségkutató eddigi továbbjutói: Beans, Sorbonne Sexual, Kloggs és Ljubkjana
00:00 – 02:00 Kovary
Rocklap
15:00 – 18:00 Vinisoundz
18:00 – 21:00 Infragandhi
21:00 – 00:00 Loving Arms
00:00 – 02:00 Spanish Wax
A DreherFeszt partnerei: Rádió 1, Funzine, Keret Blog
2017. szeptember 2., szombat: 12:00–02:00 - DreherFeszt
Dreher Sörgyárak, 1106, Budapest, Jászberényi út 7-11.