Boggie – Visszhangok

Kortárs zene és irodalom a Várkert Bazárban.

A 2017 januárjában indult Várkert Irodalom sorozat következő estjén a kortárs zenei és irodalmi élet jelesei mutatkoznak be – új formában – a Várkert Bazár színpadán.

Miképp ihleti meg a vers az immár harmadik albumával jelentkező, népszerű énekesnőt, Boggie-t? Mit jelent dalszöveget írni a fiatal író-slammer Kemény Zsófinak és hogy kapcsolódik Boggie élete Dragomán Györgyhöz és Szabó T. Annához? Hogy talált rá a Hollóasszonyra és Ugron Zsolnára?

Kiderül november 4-én 19 órakor a Várkert Irodalom esten!

Szeptemberben jelent meg napjaink egyik legtehetségesebb énekesnőjének, a Fonogram díjas BOGGIE-nak, azaz Csemer Boglárkának 3 című, harmadik nagylemeze. Boggie-t Parfüm című dalának videoklipje által az egész világ megismerte, ő képviselte Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben a Wars for Nothing című dalával. 13 évesen kezdte meg zenei tanulmányait, a magyar mellett a francia kultúra áll hozzá a legközelebb.
A Várkert Irodalom sorozta egyedülálló estjén az énekesnő mint olvasó (is) szerepel: az új albumához kapcsolódóan a 3-as szám jegyében 3 blokkban mutatkoznak be kedvenc hazai írói, költői és azok a visszhangok, amik közös munkájuk során alakulnak bennük.
Az irodalmi koncert során lesz minden vendéghez kapcsolódó dal, beszélgetés, ének, felolvasás is. A szereplők először szerepelnek egy színpadon és Boggie-nak is ez lesz az első irodalmi koncertje! Háziasszony: Juhász Anna

Mottó:
"Templom a természet: élő oszlopai
időnkint szavakat mormolnak összesúgva;
Jelképek erdején át visz az ember útja,
s a vendéget szemük barátként figyeli."

A Várkert Irodalom sorozat az év utolsó Hollóasszony felolvasószínházi esttel folytatódik november 11-én.
Jegyár: 1.500.- Ft
Online jegyvásárlás itt.