2018. január 22. - hétfő

Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel

Kinyomtatom...
plakát

Jégtánc-show és dalkoncert a Veronai Arénában.

Decembertől a magyarországi filmszínházakban is bemutatják az antik Veronai Arénában idén ősszel mozifilmre rögzített, "Intimissimi on Ice - A szépség legendája" című nagy szabású előadást a tenor csillag Andrea Bocelli és olimpiai- és világbajnok műkorcsolyázók közreműködésével, amely egyedülálló módon ötvözi a jégtánc, a klasszikus és popzene, a stílus és divat világát.

A show-ról készült mozifilmet december 5-én a Puskin Moziban, január 1-jén a Pólus Moziban vetítik a színpadi produkciók moziközvetítéseire specializált Pannonia Entertainment forgalmazásában, emellett 2018. januárjában további budapesti és vidéki filmszínházak is műsorukra tűzik. Részletes helyszínlista a fb oldalon olvasható.

Az Intimissimi on Ice a világszerte ismert olasz fehérneműmárka által életre hívott, egyedülálló összművészeti show, mely keretében hagyományosan minden év őszén, idén a Veronai Aréna festői környezetében a világ legnevesebb műkorcsolyázóinak pazar jelmezekkel színre, azaz „jégre vitt” műsorát a klasszikus- zene és popzene sztárjainak élőzenei produkciója festi alá, páratlanul látványos vizuális effektusokkal körítve. Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő show idén a nők és a nőiesség előtt tiszteleg. „A szépség legendája” című műsor központi szereplői a görög mitológia legendás nőalakjai, köztük Vénusz, Helené, Kirké és Medusza. A klasszikus legendákat modern köntösbe és jégtánc show-ba ágyazó műsor az ő történetükkel ünnepli a nőiességet, és emléket állítva szerelmüknek és tragédiájuknak.

A 2017. októberében rögzített Intimissimi on Ice show sztárvendége a világhírű olasz tenor Andrea Bocelli, aki 80 millió eladott albummal és számos, operát és igényes könnyűzenét ötvöző duett produkciójával a „pop-opera” stílus legsikeresebb előadója a világon. A jégrevü főszereplői a világ minden tájáról érkező olimpiai bajnokok és érmesek, köztük a japán Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, a forgások svájci királya, „A cár”-nak is nevezett Jevgenyij Pljuscsenko, valamint a kanadai Meagan Duhamel–Eric Radford és az amerikai Meryl Davis–Charlie White párosok. Jégtáncukat Andrea Bocelli csodálatos hangja mellett rendkívül látványos vizuális megoldások – lézershow, monumentális kivetítés a jégre és a Veronai Aréna épületrészeire, változatos fény- és láng effektusok – színesítik, kosztümjeiket pedig a legnagyobb fiatal olasz divatdiktátor, Chiara Ferragni tervezte, aki közel 10 millió Instagram követőjével az egyik legbefolyásosabb ember a nemzetközi divatvilág social media színterén. A haj-stylingért Giovanni Iovinoval, a Cotril világmárka kreatív igazgatója felel, a smink a KIKO Milano, a világ vezető olasz kozmetikai márkájának kézjegyét viseli.

Az est rendezője Damiano Michieletto színházi és operarendező, aki a történelmi Nápolyi San Carlo Operaházban, a milánói La Scalában rendezett világszínvonalú produkciók után London, Párizs, Amszterdam, Koppenhága, Salzburg és Sydney nemzetközi színpadain is bizonyított. A show kreatív irányítását ismét Marco Balich, a világszerte elismert producer felügyeli, aki a világ legnagyobb show-jai közt számon tartott olimpiai nyitóünnepségek executive producere és művészeti vezetője volt 2014 telén Szocsiban és 2016 nyarán Rio de Janeiroban.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Juhász Róza

2018. január 22-én 19 órakor a Gyulai Várszínház Kamaraszínpadán.

plakát

Premier előtti vetítés 2018. január 20-án.

Clothes On House

Január 18-án indult a Sundance Filmfesztivál, a világ egyik legjelentősebb, az USA legnagyobb függetlenfilm fesztiválja.