December 31-én is nyitva tart, és borral és pezsgővel várja a nézőket a Cirko-Gejzír mozi

A Cirko-Gejzír mozi a korábbi évek gyakorlatának megfelelően karácsony mindkét napján, valamint szilveszter este is nyitva lesz.

Új filmekkel várják a filmszerető közönséget. Premier előtt vetítik A vendégek című brit fekete komédiát (Kristin Scott Thomas, Timothy Spall és Bruno Ganz főszereplésével) és a Szerelem tesztelve című francia romantikus filmet is (Francois Damiens főszereplésével), új bemutató pedig a Kaotikus karácsony című svéd romantikus vígjáték lesz.

December 31-án este borral és pezsgővel várják a nézőket.
A mozi műsora a weboldalon található, online jegyvásárlás is itt lehetséges:
A filmeket forgalmazza a Cirko Film.

A vendégek - The Party, brit film
Az elegáns londoni házban baráti társaság gyűlik össze, hogy ünnepeljen: Janetet, a háziasszonyt pár órája választották meg a brit árnyékkormány miniszterévé. Úgy tűnik azonban, hogy ma szinte minden jelenlevőnek van valami szenzációs bejelentenivalója, és a vendégek egyre kevésbé figyelnek Janet példa nélküli sikerére. Rejtélyes telefonhívások érkeznek, az egyik várva várt vendég távol marad, és egyszer csak előkerül egy pisztoly is...
Rendező: Sally Potter
Szereplők: Kristin Scott Thomas, Patricia Clarkson, Timothy Spall, Cillian Murphy
Emily Mortimer, Bruno Ganz
16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Bemutató: 2017. január 4.

Szerelem tesztelve - francia–belga film
A cannes-i filmfesztivál Quinzaine programjában mutatkozott be
A 45 éves özvegyember, Erwan egyedül nevelte fel lányát, Juliette-et, aki most gyereket vár, de az apa kilétét nem hajlandó felfedni. Erwan egy genetikai vizsgálat során véletlenül megtudja, hogy a férfi, akit egész életében apjának hitt, nem vér szerinti rokona. Úgy dönt, felkeresi igazi apját, és meg is találja a hetvenes, jókedvű Joseph személyében, akinek annak idején futó kalandja volt anyjával. Erwant nem csak ő bűvöli el, hanem a hirtelen felbukkanó, féktelenül szabad és önálló orvosnő, Anna is, akiről azonban hamar kiderül, hogy Joseph lánya. A helyzet egyre bonyolultabb: ki kinek a rokona?
Rendező: Carine Tardieu
Szereplők: François Damiens, Cécile De France, Guy Marchand, André Wilms, Alice de Lencquesaing
12 éven auliaknak nem ajánlott!
Bemutató: 2017. december 28.

Kaotikus karácsony - Holy mess, svéd film
Oscar és Simon karácsonyi ünneplésre készül. Hangulatosan feldíszített új házukba mindkettejük családját meghívják. Ma ismerkednek meg egymással a szülők, akik a testvérekkel, a nagymamával és egyéb családtagokkal együtt izgatottan várják az első közös gyertyagyújtást. Azonban a családban nem mindenki nézi jó szemmel a fiatalok életmódját, és az eleinte jó hangulatú vendégséget egyre kínosabb helyzetek zavarják meg. Ráadásul a kihívásokkal teli eseményen meglepetés is várja a családtagokat...
Rendező: Helena Bergström
Szereplők: Robert Gustafsson, Maria Lundquist, Anastasios Soulis, Anton Lundquist
16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Bemutató: 2017. december 21.