2018. október 24. - szerda

A Finucci Bros Quartet Gyulán

Kinyomtatom...
Finucci Bros & Chico

Négy muzsikus - Négy nagylemez.

A Finucci Bros Quartet 2009-ben jött létre Balogh Roland vezetésével. A zenekar négy kiemelkedő muzsikusból áll, akik számos versenyen bizonyították tehetségüket. Négy nagylemezük jelent meg és 2013 óta turnéznak Erdélyben. Az elmúlt egy évben két alkalommal turnéztak az USA-ban és 2017. októberében írták alá New Yorkban egy amerikai lemezkiadó vállalattal az amerikai lemezszerződésüket és rögzítették lgújabb hanglemezüket.

Az új Finucci Bros lemezen Havas Lajos Arisjus-díjas ének-művész is közreműködik, így a 2018-as turnén már 5 fővel  plusz technikai személyzettel.  A 2018-as év az USA lemez bemutatásával fog zajlani szerte a világban többek között Erdélyben is és most a Gyulai Várszínházban!

2018. február 7. (szerda), 19.00 óra – Gyulai Várszínház Kamaraterem
Gyula, Kossuth u. 13.
Belépőjegy: 1500 Ft; diák: 750 Ft
Online jegyvásárlás itt.

A Finucci Bros tagjai
Balogh Roland – gitár, a Montreux-i Jazz Gitár verseny  nyertes,  Príma-díjas művész, 2015-ben a világ 5 legjobb fiatal gitárosa közé választották New York-ban
Balogh Zoltán – zongora, a Montreux-i Jazz Zongora verseny 2. helyezettje Filharmónia Állami ösztöndíjasa
Horváth Plútó József – basszusgitár, a Magyar Rádió Jazz-basszusgitár versenyének nyertese
Bordás József – dob, a Magyar Jazz Szövetség elnökségi tagja
Havas Lajos Chico – Artisjus-díjas ének-művész

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Hegedűs Márta

Október 27-én a Vigadó Dísztermében ünnepeli zenével az 1956-os forradalom 62. évfordulóját és a nyolcvanéves Tommy Vig muzsikáját a MÁV Szimfonikus Zenekar. A műsort a programzenei “Budapest 1956” nyitja meg, melyben Tommy Vig személyes élményeit mondja el zenében.

fotó Posztós János

Az Orgonaavatót a Bartók Rádió és az M5 tévécsatorna élőben közvetíti, az Eurovízió és az Eurorádió rádió- és televízióállomásai pedig felvételről sugározzák.

Pianissimo! Duó

Szakcsi Lakatos Bélával és Müller Péter Sziámival nyit újra a legendás Kispipa.