2018. június 19. - kedd

Stephen Sachs: Valódi hamisítvány

Kinyomtatom...
plakát

Az Orlai Produkciós Iroda bemutatója a Belvárosi Szímházban.

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek, mint Hernádi Judit és Kern András.

Mit keres New York egyik legismertebb művészettörténésze egy eldugott kaliforniai lakókocsiparkban? És tud-e meglepetést okozni Maude, a lecsúszott munkanélküli pincérnő egy olyan sokat látott, dörzsölt értékbecslőnek, mint Lionel? Ezekre a kérdésekre talán könnyebb válaszolni, mint arra, hogy mi a valódi és mi a hamis, hogy minek higgyünk inkább: a szemünknek, a szívünknek vagy az érzéseinknek? Mert nem minden az, aminek elsőre látszik...

Fordította: Kovács Krisztina
Maude Gutman – Hernádi Judit
Lionel Percy – Kern András
Rendező: Valló Péter
Dramaturg: Kovács Krisztina, díszlet: Valló Péter
Plakát: Csáfordi László, művészeti vezető: Zöldi Gergely
Producer: Orlai Tibor

Bemutató 2018. április 13. 19h
Budapest, Belvárosi Színház

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

motázs

A zsámbéki nyár programjainak összeállításánál most is szempont volt, hogy minden korosztály igényeit figyelembe vegyék, és jelezzék, hogy a nagyobb szabadtéri rendezvényeken is helye és közönsége van a „magas” művészetnek.