Itt az év legjobban várt regénye - A. J. Finn: Nő az ablakban

Lenyűgöző nemzetközi siker az év legjobban várt pszichothrillere!

A. J. Finn regénye január elején robbant be a New York Times bestsellerlistájának élbolyába, ahonnan 15. hete kimozdíthatatlan, három hónap alatt közel egymillió példányt adtak el belőle,40 országban értékesítették a könyv jogait, a 20th Century Fox pedig már dolgozik a megfilmesítésen. Bízunk benne, hogy A. J. Finn agyafúrt és csavaros pszichothrillerét a magyar olvasók is szeretni fogják.

„Meghökkentő, félelmetes, lenyűgöző.” Gillian Flynn
„Azon ritka könyvek egyike, amelyek tényleg letehetetlenek.” Stephen King
Magyar nyelven az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg az elsőkönyves A. J. Finn felkavaró lélektani drámája, az év egyik legjobban várt könyve.

Anna Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi filmeket néz, túl sokat iszik, és a szomszédjait figyeli. Amikor Russellék beköltöznek a szemközti házba, még inkább felerősödik benne a vágy, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Aztán Anna meglát valamit az ablakból, amitől ingatag világa omladozni kezd. Tényleg látott valamit, vagy csak a képzelete játszott vele? És milyen következményekkel jár, ha megvádolja új szomszédjait?

A Nő az ablakban feszült és fordulatos hitchcocki thriller a Hátsó ablak stílusában. Agyafúrt és csavaros, összetett karaktereivel, elegánsan megírt történetével az utolsó pillanatig izgalomban tartja az olvasót.

Hirdetés