2018. június 23. - szombat

Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs)

Kinyomtatom...
plakát

Újbóli bemutató: 2018. május 10.

A Pannonia Entertainment kultfilm-újrabemutatóinak következő epizódja Quentin Tarantino első nagyjátékfilmje lesz, amely digitálisan felújítva, limitált vetítéssorozatban tér vissza a budapesti mozikba, a klasszikus magyar szinkronnal és feliratos változatban is. Az 1992-ben készült Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs) május 10-től a Corvin Moziban magyar szinkronnal, a Művész Moziban felirattal átható.

A jellegzetesen „tarantinós” történetben öt, egymás számára teljesen ismeretlen férfi összeáll a tökéletes bűntény elvégzésére. Nem ismerik egymás valódi nevét, színek szerint szólítják egymást. A gyémántrablás után azonban a rendőrség túl gyorsan a nyomukra bukkan, és a rablásból pillanatok alatt vérfürdő lesz. Egyértelmű, hogy valaki közülük besúgó volt, hiszen a rendőrség szinte azonnal ott volt a nyomukban. Már csak azt kell kideríteni, hogy melyikük az…A film sztorija a rablás elkövetése után indul, és egy-egy visszatekintő jelenetben idéződik fel az azt megelőző időszak, a bűntett kitervelésének fázisa, illetve ily módon ismerjük meg magukat a szereplőket is.

Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs) 1992
Forgalmazó: Pannonia Entertaiment
Korhatár: 18 éven felülieknek
Rendező: Quentin Tarantino
Szereplők: Harvey Keitel, Tim Roth, Quentin Tarantino , Steve Buscemi , Michael Madsen , Chris Penn, Lawrence Tierney
Forgatókönyv: Quentin Tarantino, Roger Avary
Új, 2018-as előzetes itt.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Cloverfield Lane 10

A Cloverfield Lane 10 a Paramount Nyári Mozi következő filmje!

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

plakát

Egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből.