Meghirdette II. Nyári Játékait a Spirit Színház

Hegyi Barbara, Orosz Ákos, Sztárek Andrea, Mészáros András a Spirit Színház Nyári Játékok 2018 műsorában.

A különleges adottságokkal rendelkező színház tavaly nyári sikerszériája után kibővített repertoárral 2018. június 8. és augusztus 30. között, Budapesten egyedüli prózai színházként folyamatosan várja nézőit.

5 új bemutató és sikerdarabok egész nyáron:
Az ajtó, Ölelj át!, Papírvirágok, CLOSER, Equus, Száz év magány, Mengele bőröndje, A fizikusok, Jövőre veled ugyanitt 2 mellett négy, Magyarországon még nem játszott, valamint egy klasszikus darab bemutatóját tervezi a színház.

A „Bette Davis látogatása” című komédia Me and Jezabel címen futott Anglia színpadain és valós történetet dolgoz fel. Elizabeth Fuller saját történetét vitte színpadra, amikor a világhírű díva, Bette Davis közel egy hónapig „vendégeskedett” nála, felforgatva a család addigi életét. Bányai Gábor rendezésében Hegyi Barbara és Perjés János játszik június 8-tól.

Enrico Luttmann olasz író „Szilánkok” című darabját a világon először, ősbemutatóként tűzi műsorára a színház. A darab filmszerűen dolgozza fel egy család szétesését, melyben az apa-fiú konfliktus vezet egyenesen a katasztrófához. A darabot Rozgonyi Ádám állítja színpadra, A fizikusokban nagy sikerrel fellépő Sztárek Andreával az egyetlen női szerepben.

Hagyományaihoz híven a színház magyar klasszikus művet is műsorára tűz. Örkény István Tóték c. darabját Szitás Barbara rendezi, az Őrnagy szerepében a Vígből érkező Orosz Ákost, Tótként Jantyik Csabát láthatjuk.

Július végén magyarországi bemutatóként kerül színre, a „Rémes születésnap” című vígjáték, melyet íróként Charles Laurence (a színház egyik legnagyobb sikerének, a Nagyon Nagy Ő c. darab írójának) műve. Bányai Gábor rendezésében tér vissza a színházba Détár Enikő és mutatkozik be Tornyi Ildikó.

Augusztus elején könyv,- és filmsikert tűz műsorára a Spirit. A postás mindig kétszer csenget „Megszállottság” címmel kerül színpadra, Gubik Ági és Mészáros András közreműködésével, Telihay Péter rendezésében.

2018. június 8 - augusztus 30. Spirit Színház Nyári Játékok
Budapest, Árpád fejedelem útja 3-4.

Hirdetés