2018. június 22. - péntek

Őrült nyomozás az A38 Hajó fedélzetén

Kinyomtatom...
Csupasz pisztoly

A Csupasz pisztollyal folytatódik a Paramount Nyári Mozi!

Június 11-én 21.00-tól a Csupasz pisztoly című amerikai vígjátékkal folytatja szeptember elejéig tartó vetítéssorozatát a Paramount Channel.

A mozis csatorna Leslie Nielsen megunhatatlan vígjátékával, egy igazán különleges környezetben, az A38 Hajó fedélzetén várja azokat, akik nem féltik a rekeszizmaikat a masszív tornától!

Az örök klasszikusnak számító amerikai vígjáték főszerepében Leslie Nielsent láthatjuk, amint az általa alakított Frank Drebin, a kétbalkezes zsaru romlott lelkű bűnözőkkel és ledér asszonyokkal méri össze fegyverét. A sajátos missziót erősíti egy szőke szexbomba, két baseballcsapat és számos őrült figura. A mozi premierjét annak idején, 1988-ban jól fogadta a kritika és szép bevételt is hozott, az azóta eltelt három évtizedben pedig meghódította ez egész világot. Nem csoda hát, hogy a The New York Times az 1000 legjobb film közé választotta be a produkciót.

Paramount Nyári Mozi június 4-től szeptember 3-ig
Mozizz a hullámok felett!
A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook-oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Cloverfield Lane 10

A Cloverfield Lane 10 a Paramount Nyári Mozi következő filmje!

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

plakát

Egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből.