2018. szeptember 18. - kedd

Új Gregor Tresher album

Kinyomtatom...
Gregor Tresher

Szeptemberben "The Life Wire" címmel vadonatúj szerzői albummal jelentkezik az augusztus 29-i T-Mobile Bónusz Fesztiválon is fellépő Gregor Tresher. A frankfurti tech-minimál-elektró producernek ez lesz a második teljes hosszúságú nagylemeze a 2007-es "A Thousand Nights" után, mely anno az elismert techno-művészek elitligájába emelte Gregort.

Az album címadó dala a 2007-es esztendő legnagyobb példányszámban eladott techno száma lett a Beatport online lemezboltban, majd a bombasikernek köszönhetően csakhamar olyan nagy halak kiadóinál is viríthatott, mint Josh Wink Ovum-ja, vagy Dubfire Sci+Tec-je.

Majdnem egy évig húzódó stúdiómunka eredményeként a friss lemez - tizenhárom track bevetésével - Gregor idén tavasszal indított saját labele, a Break New Soil szárnyai alatt jelenik meg, bemelegítésként pedig hamarosan elérhető az album előfutáraként funkciónáló kétszámos maxi EP is, a címadó "The Life Wire"-el és az "Escape The Amsterdam"-mal a fedélzeten.

Gregor TresherGregor Tresher

Ahogy egy komoly koncepcionális szerzői albumhoz illik, nem csupán táncparkettgyaluló technótákat találhatunk majd az anyagon, hanem mélyebb hangzású, kísérletező, inkább otthoni hallgatásra szánt munkákat is. Sőt, Gregor elmondása szerint épp ezek a dalok lesznek a "The Life Wire" igazi szenzációi.

A lemez CD, digitális és vinyl formátumban kerül majd piacra a már említett Break New Soil címkénél. Az albumhoz kapcsolódó világkörüli turné július 10-én startolt Los Angeles-ben, amit további helyszínek követnek USA és Kanada-szerte, augusztustól pedig már Európa jelentős fesztiváljainak és klubjainak közönsége is megismerheti a "The Life Wire" hangzását.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Helyszín: 
Várkert Bazár
Időpont: 
2018. szeptember 20. 19:00
plakát

Szeptember 20-án folytatódik a magyar irodalom nagyjait, izgalmas kapcsolatait, szerelmeket és barátságokat bemutató Várkert Irodalom-sorozat a Várkert Bazárban.

Helyszín: 
Művészetek Palotája
Időpont: 
2018. szeptember 16 - 2018. szeptember 26
4 Pianos

Száz év története, az északi fény varázsa, „indie pop tündérek” és „arany paraziták”.

Papaver Cousin

A Papaver Cousins az A38-on mutatja be második nagylemezét.