Miklósa Erika fellépésével indul a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat.

A jazz, az opera és az operett világába kalandozhat el a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat első előadásának közönsége Miklósa Erika, Fekete-Kovács Kornél és a Modern Art Orchestra jóvoltából. A koncert július 3-án, azaz e héten szerdán este lesz, s ettől kezdve egészen augusztus közepéig minden szerda este egy-egy koncerttel várja a zenebarátokat a Fővárosi Állat- és Növénykert.

A Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima-díjas Miklósa Erika a világ számos jeles dalszínházában és koncerttermében fellépett már, az ugyancsak jelentős zenei múlttal rendelkező Állatkert színpadán azonban most először láthatja és hallhatja őt a nagyközönség. Szerdán este a Másképp című előadással Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával különleges és személyes estre invitálják a közönséget. Az egyedi koncertprogramban a világjáró művésznő a szívéhez legközelebb álló dalokból és áriákból válogat, míg Fekete-Kovács Kornél saját szerzeményeiből és hangszereléseiből mutat be darabokat. A két páratlan művész az est folyamán természetesen duettet is énekel majd. Az előadók erőteljes és magával ragadó tolmácsolásában egyedi élményt jelentő kalandozást tehet a közönség a jazz, az opera és az operett világába. Átiratok, különlegességek, meglepetések Bernsteintől Cole Porterig, Rossinitől Gershwinig a Modern Art Orchestra kitűnő zenészeinek kíséretében.

A koncert július 3-án, szerdán este 20 óra 30 perckor kezdődik, de az előadásra érkező közönség előtt már 19 órakor kitárulnak a kapuk, így kezdés előtt egy kellemes esti sétát is lehet tenni az Állatkertben. Az előadás helyszíne a Főkapu tér lesz. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Jegyek az Állatkert pénztáraiban, illetve a Jegymester országos jegyirodai hálózatánál (online: www.jegymester.hu) válthatók 4500 forintos egységáron (a prémium jegyek 5300 forintba kerülnek).