2018. november 18. - vasárnap

Együtt, azonos oldalon - szőkén

Együtt, azonos oldalon - szőkén
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

demona2.jpg

A gyerekeknek szóló mesefilmek egyik legfontosabb vonása, hogy alapvető morális irányokat mutatnak a fiatal nézőknek. Ezek általában nem bonyolult tételek, "Az elfogadás a legfontosabb" vagy "Az igazság végül győz" típusú állítások. Hogy az óvodás korúak mennyit fognak fel a képek közötti jelentésből, az vitatható. Egy 12-es karikás film célcsoportjához viszont már eljut az üzenet. A héten moziba került Demóna azt tanítja, hogy az emberek nem képesek szeretni. Gratulálok.

A jelenlegi állás szerint nálunk csak DVD-n fog megjelenni Angelina Jolie első rendezése, melyet kis hazánban forgatott. A vér és méz földje, eddig nem nagyon aratott sikert az USA-ban, pedig többen úgy gondolták, hogy akár díjakat is nyerhet! Pedig maga a történet nem tűnik rossznak, és a háború - szerelem ötvözése is jó néhány filmkészítőnek bejött már. Hát úgy látszik, Angelinának inkább a mozivásznon a helye, mint a kulisszák mögött...

Harcra fel!

A panda a legirigyeltebb medvefajta. Ha megéhezik, nem kell a grizzly medvéhez hasonlóan bolond módra a menetiránnyal szemben úszó pisztrángokkal bajmolódnia, vagy mint a jegesmedvének órákig fixálnia egy jégtábla repedését, hátha arra téved egy elbambult fóka.