December 3-án, 18.00 órai kezdettel Dr. Papp Lajos szívsebész professzor előadását hallgathatják meg az érdeklődők a San Marco Szabadegyetemen az Óbudai Művelődési Központban.

A mélyen vallásos, Pécsett világhírű szívsebészeti klinikát vezető professzor, egyetemi tanár A szívek sebésze, a szívek gyógyítója címmel tart átfogó előadást orvostudományról, hitről és a mai közéletben vállalt szerepéről.

A 41 évesen már az orvostudomány doktora címet kiérdemlő szívsebész professzor kötetlen előadása keretében beszél majd az érdeklődőknek arról, hogyan fér meg életében az orvostudomány mellett a legmélyebb istenhit, valamint mesél arról, miként esett a választása a sebészet egyik kétségkívül legnehezebb ágára, a szívsebészetre.

A professzor számot ad a baranyai kis faluból induló, és a mára a világ legnevesebb szívsebészeti konferenciákat előadóként jegyző - küzdelmekkel teli - életútjáról, és az előadást követően pedig minden megjelent hozzászólhat az elhangzottakhoz, illetve kérdéseket intézhet a méltán neves professzorhoz.