2018. július 18. - szerda

David Guetta „One Love” lemezbemutató koncert

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Hungexpo
Jegyár: 
2990 Ft - 25000 Ft
Időpont: 
2009. december 18. 22:00
David Guetta, DJ

Eljött az idő, 2009. december 18-án azaz e hét pénteken David Guetta végre Budapestre érkezik. Az idén 5 Grammy díjra jelölt szupersztár a rekordszámú jegyeladás alapján a magyarországi partitörténelem leglátogatottabb eseményén lép a lemezjátszók mögé.

A világ jelenleg legkedveltebb dj-je a Deadcode Production „Diamond Series” partiján mutatja be augusztusban megjelent „One Love” című lemezét. A jól csengő név minden szempontból csúcsszínvonalú megvalósítást takar: Martin Audio W8L hangrendszer, lélegzetelállító fénytechnika és fantasztikus vizuális megoldások kínálnak majd felejthetetlen élményt, kiegészülve egy gigantikus, valódi lézershow-val ! Magyarország legnagyobb, karácsonyi partiján David Guetta 3 órás szettel ajándékozza meg rajongóit, a szponzorok pedig számtalan meglepetéssel kedveskednek a látogatóknak.

David Guetta, DJDavid Guetta, DJ

A Hungexpo területén található vadonatúj, 10.000 m2 alapterületű „G” csarnok az ország egyik legnagyobb rendezvényhelyszíne, ahol minden adott a tökéletes éjszakához. Hatalmas befogadóképességű parkoló és óriási kapacitású ruhatár biztosítja az est gördülékeny kezdetét. Többszáz méter hosszú bárpult segíti a gyors kiszolgálást és külön erre a célra a T-Mobile által kialakított, mindenki által igénybe vehető lounge rész nyílik meg a pihenni vágyók részére. Az ingyenes partifodrászaton profi hajszobrászok foglalkoznak a vendégekkel, míg a VIP és különleges Moet & Chandon Diamond VIP rész egyéb extra szolgáltatásokat nyújt majd.

David Guetta éjfélkor kezdi meg háromórás műsorát. A beléptetésnél biztonsági okokból fémdetektoros kapuk működnek, így a gyors bejutás érdekében kérnek mindenkit, hogy csak a legszükségesebb kellékeket hozza magával.

Részletes program:

  • 21:00 Kapunyitás
  • 22:00 - 23:00 Whiteboy
  • 23:00 - 24:00 Muzzaik
  • 00:00 - 03:00 David Guetta
  • 03:00 Coyote
Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (2 szavazat)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

teljes_kepernyo_rogzitese_2018.07.15._150640.jpg

Akiknél talán csak Tom Waits játssza jobban a saját dalait.

Bonnie és Clyde plakát

Magyarországi ősbemutató és lemezbemutató a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Spirit of Astana

Ethno funkra és a csángó boogie-ra táncolt a tömeg az elmúlt hétvégén Kazahsztán fővárosában.