Utazás kiállítás 2010

Helyszín: 
Időpont: 
2010. március 4. 0:00 - csütörtök - 2010. március 7. 0:00 - vasárnap

Az Utazás kiállítással idén 33. alkalommal repülhetjük körbe akár 1 nap alatt a Földet. Ezúttal 25 ezer négyzetméteren 7 kiállítás, közel ezer kiállítója, mellett három napon át a kísérőprogramok kavalkádja, igazi fesztiválhangulat várja a közönséget.

A „Budapest Boat Show” a „Golf Expo”-val kiegészülve a luxus kedvelőit, míg a „II. Európai Leader Expo” a hagyományokhoz ragaszkodókat, a „III. PORT.hu Bringaexpo” a két keréken, míg a „Karaván Szalon” a négy keréken közlekedőket invitálja egy kellemes túrára így tavasz elején. A csillogás, drágakövek szerelmeseit a „Karát Ékszer Sziget” csábítja el remekeivel.

A Fesztiválok Éve 2010, ezért az Utazás kiállítás is ennek jegyében telik, a színpadon három napon keresztül zenés-táncos programok szórakoztatják a közönséget.

Minden nap 15 órakor sorsolás várja a közönséget a „D” pavilon színpadán, s akár a nyári nyaralást is meg lehet nyerni egy kérdésre adott jó válasszal.

Amikor a hangszerek és táncosok szusszannak, a www.gulliver.hu bocsát rendkívüli utazási ajánlatokat árverésre. Csupán licitálnia kell, és álmai nyaralását áron alul szerezheti meg!

A kiállítás szó szerint szárnyakat ad, hiszen a www.wiwair.com internetes portál dunakanyari sétarepüléseket sorsol ki a résztvevők közt minden nap.

Az Utazás kiállítás tulajdonképpen egy óriási „szivárvány”. Megannyi ország, megannyi szín, megannyi kultúra. Kedvére válogathat a nemzetek és ajánlataik színes kavalkádjából. Ebben az évben Törökország élvez kitüntetett figyelmet, hiszen díszvendégként képviselteti magát a kiállításon, ígéretes úticélként pedig India mutatja be látványosságait a 3 nap alatt.

Azokra is gondoltak, akik külföld helyett inkább itthon pihennének. Magyarország rejtett és már feltárt kincseit vonultatja fel a szépszámú hazai vendéglátó, Pécs városa pedig „Európa kulturális fővárosa”-ként kiemelt helyet foglal el a kiállítók sokaságában.

A fesztiválhelyszínből a Budapest Boat Show-Karaván Szalon-Golf Expo foglal el 6400 négyzetmétert, 130 kiállítóval. Az Utazás-Leader-Karát 800 kiállítója 13500 négyzetméteren, míg a Bringaexpo55 kiállítóval négy és félezer négyzetméteren fogadja a nagyközönséget.

A standokon és a színpadokon zajló programok kellemes időtöltést garantálnak a család minden tagjának.

Hozzászólások (1)

 • anon
  Anima (nem ellenőrzött)

  nos időtöltésnek nem volt rossz. hogy kellemes volt-e az szerintem mindenkinek az egyéni ízlésére legyen bízva.
  egy egyéni vélemény, ami talán segít eldönteni, aki lemaradt bánja-e:)
  http://globaljucus.blog.hu/

  márc. 09, 2010

Hirdetés