2018. november 15. - csütörtök

I. Turisztikai Olimpia

Kinyomtatom...
Időpont: 
2010. június 2 - 2010. június 6

A június 2-6-a között megrendezendő I. Turisztikai Olimpián nemcsak sportversenyekkel találkozhat a résztvevő és érdeklődni vágyó, hanem Kulturális és Szakmai programokkal is.

A Kulturális programok a legkülönbözőbb és legizgalmasabb turisztikai programokat kínálják. Ezeken természetesen bárki részt vehet, aki meg szeretné egy kicsit jobban ismerni országát, továbbá a külföldről idelátogató vendégeknek kínálunk lehetőséget, hogy bepillantást nyerhessenek kis országunk számos kincsébe.

Elengedhetetlenek a buszos városnézések és kirándulások (Budapest, Hortobágy-Debrecen, Pécs, Balaton, Dunakanyar és Bécs), valamint a hajókirándulások. Kihagyhatatlan a Lázár tanya látogatása, hiszen a Lázár fivérek amellett, hogy nemzetközi hírnevet és szakmai elismerést szereznek kis hazánknak a lovas sportokban, igen látványos elemekkel gazdagított show műsorral várják idelátogatóikat. Mindezek mellett nem hiányozhat a kínálatból a Nemzetközi Kulturális Est, ahol izgalmas programok várják az érdeklődőket.

A budapesti hagyományos buszos túrán azokat a látványosságokat szemlélhetik meg, melyek mellett egy hétköznapi napon mindannyian elmegyünk, anélkül, hogy észrevennénk milyen értékek között élünk (Hősök tere, Andrássy út, hidak története, Fő utca nevezetességei, Budai vár, Citadella, Rákóczi út nevezetességei). Ezen kívül még több budapesti program közül választhatnak: részt vehetnek egy Opera és/vagy egy Parlament látogatáson is. Így betekintést nyerhetnek olyan színfalak mögé is, mely eddig - esetleg lehetőségeik vagy idejük hiányában - rejtve maradt.

További információt a www.olympicsoftourism.com weblapon találnak.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

plakát

Idén 16. alkalommal jelentkezik az évről évre egyre népszerűbb MittelCinemaFest – Közép-Európai Olasz Filmfesztivál.

plakát

Mészáros Antónia, az UNICEF magyarországi vezetője nyitja meg a 15. Verzió Filmfesztivált este 7-kor a Trafóban.