2018. június 24. - vasárnap

Ellenlábas – Mit főztél mára?

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Nyitott Műhely
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. március 23. 19:00

Kérdezi újra Benedek Anna és Tamás Zsuzsa irodalmi (ellenkezés) sorozatának újabb részében a két meghívottól, Vajda Miklóstól és Györe Balázstól.

Mit főzött Vajda Miklós a Szépirodalmi Könyvkiadó volt lektora, a The New Hungarian Quarterly című, angol nyelvű folyóirat volt irodalmi szerkesztője, főszerkesztője; számos angol, amerikai, német regény magyar fordítója illetve számos magyar irodalmi mű angolra fordítója? Mennyire lehet megérteni azt az anya-fiú kapcsolatot, amelyet „Anyakép, amerikai keretben” című könyvében az író ábrázol?

És mit főzött Györe Balázs? Eddigi életművének legjobbját, mint ahogy sokan állítják új könyvéről a „Halottak apja”-ról? Van más is a fazékban?

Mind ezt megtudhatjuk, ha elmegyünk a Nyitott Műhely március 23-i 19 órakor kezdődő sorozatára.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

plakát

Egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből.

Duna Karnevál

Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi nagykoncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.