2018. szeptember 24. - hétfő

Ellenlábas – Mit főztél mára?

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Nyitott Műhely
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. március 23. 19:00

Kérdezi újra Benedek Anna és Tamás Zsuzsa irodalmi (ellenkezés) sorozatának újabb részében a két meghívottól, Vajda Miklóstól és Györe Balázstól.

Mit főzött Vajda Miklós a Szépirodalmi Könyvkiadó volt lektora, a The New Hungarian Quarterly című, angol nyelvű folyóirat volt irodalmi szerkesztője, főszerkesztője; számos angol, amerikai, német regény magyar fordítója illetve számos magyar irodalmi mű angolra fordítója? Mennyire lehet megérteni azt az anya-fiú kapcsolatot, amelyet „Anyakép, amerikai keretben” című könyvében az író ábrázol?

És mit főzött Györe Balázs? Eddigi életművének legjobbját, mint ahogy sokan állítják új könyvéről a „Halottak apja”-ról? Van más is a fazékban?

Mind ezt megtudhatjuk, ha elmegyünk a Nyitott Műhely március 23-i 19 órakor kezdődő sorozatára.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

6 kontinens és 50 ország után végre Budapesten a művészet új dimenzióját jelentő virtuális 3D-s látvány- és táncszínház.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

fotó Gordon Eszter

A Rózsavölgyi Szalon Arts & Café a pesti belváros művészeti központja: hat évvel ezelőtt, 2012. április 11-én, a Költészet Napján nyílt meg.