2018. szeptember 22. - szombat

Két kuruc beszélget - című könyv bemutatója

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Olasz Kultúrintézet
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. április 13. 18:00

A NAPKÚT Kiadó gondozásában megjelent könyv két szerzőjével Hubay Miklóssal és Csillaghy Andrással beszélget Szondi György.

A szerzőkről:
Csillaghy András: a Velencei Ca’Foscari és az Udinei Tudományegyetemen tanítok. Antik és modern nyelvekkel, nyelvpszichológiával és filológiával foglalkozok. Az Európai Kulturális Társaságnak a hatvanas évek óta vagyok a tagja.
Hubay Miklós: 1941-ben jelent meg az első könyvem. Nagyralátó volt már a címe is: Nemzeti színjátszás, drámai magyarság. Formájára nézve: dialógus. Utána jó részt cseppentett dialógusokat írtam, tragédiákat. Csillaghy András barátom türelme és jó sorsa, amely itt-ott szinte párhuzamos az enyémmel, tette lehetővé nekem, hogy megpróbáljak végül hazatérni ebbe a műfajba…”

Még nem értékelted

Tisztelt Professzor Úrak,

Tisztelt Professzor Úrak, Kedves Miklós, Kedves András

Őszintén és szivből gratulálok- a Kati nevében is- a "Két kuruc beszélget " c. könyvhöz. Nagyon jó egézséséget és vidám boldog éveket kivánok /unk/

Tisztelettel és üdvözlettel. Dr. Stefán János

Kedves János! Örülök, ha

Kedves János!
Örülök, ha ennyit is hallhattam rólatok!Ezek szerint jól vagytok!Sokszor gondolok tisztelt főnökömre és kedves feleségére.

Üdvözlettel:

Zöld Helga
praise@windowslive.com

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

6 kontinens és 50 ország után végre Budapesten a művészet új dimenzióját jelentő virtuális 3D-s látvány- és táncszínház.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

fotó Gordon Eszter

A Rózsavölgyi Szalon Arts & Café a pesti belváros művészeti központja: hat évvel ezelőtt, 2012. április 11-én, a Költészet Napján nyílt meg.