DJ Rush @ Hungexpo

Helyszín: 
Jegyár: 
3500 Ft - 10000 Ft
Időpont: 
2010. május 15. 22:00 - szombat

Május 15-én, szombaton újabb fergeteges szeánsznak nézhetnek elébe a techno rajongók. A hazai közönség egyik legimádottabb lemezlovasa, Isiah Major, azaz DJ Rush érkezik Budapestre, hogy a tavalyi DJ Rush Birthday Party után ismét egy egész estés műsorral fejezze ki elkötelezettségét magyarországi rajongói iránt.

A nyári fesztiválszezon beköszönte előtti utolsó nagy volumenű techno megmozdulásnak a Hungexpo K - IV rendezvénycsarnoka ad majd otthont.

2010. április 19. 17:34 - DJ Rush @ Hungexpo ©DJ Rush @ Hungexpo

Az extravagáns sztár mostani látogatására az általa létrehozott lemezkiadó és művész-management iroda, a KNE' DEEP alapításának 10-ik évfordulója alkalmából lebonyolított világ körüli turné keretében kerül sor. A berlini székhelyű ügynökség DJ Rush mellett jó néhány nemzetközi elismertségnek örvendő művész menedzselését is ellátja, akik természetesen a Kne' Deep jubileumot ünneplő eseménysorozaton is főszerepet kapnak. A turné budapesti állomására a három lemezjátszóval zsonglőrködő portugál DU-ART, és a magyar technopartikon már sokszor bizonyított DJ Agent fogja elkísérni a dj-legendát. Hazai pályáról pedig Igor Do'Urden fogja megdolgoztatni a publikumot.

Hirdetés