2018. július 21. - szombat

Hangszál(l) - Csoki koncert

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2010. június 20. 11:00

A Csoki koncertek programsorozat idén Erkel Ferenc, Gustav Mahler és Frédéric Chopin műveivel, valamint korával ismerkedteti meg a kisközönséget. Gál Erika operaénekesnő és Irena Szaveljeva zongorista közös koncertjét élvezhetik ezen a napon.

A Haydn Év 2009 egyik kiemelt eseménysorozata, a Csoki koncertek sikerei után a Hungarofest Nonprofit Kft. Klassz Zenei Irodája idén is folytatja gyermekeknek szóló koncert- és előadás-sorozatát a Millenárison.

Az idei évben – a nemzeti romantika és az Erkel-Mahler Év jegyében – a kisközönség tizenegy koncert során ismerkedhet meg Erkel Ferenc, Gustav Mahler és Frédéric Chopin műveivel, kortársaival és korával.

A kifejezetten gyerekeknek szóló történeteket zenei betétek színesítik, így kel életre a történelem. A rövid koncertek során az érdeklődőknek lehetősége nyílik arra, hogy a három zeneszerző és kortársaik művein keresztül alaposabban megismerkedjenek a nemzeti romantika korával, és betekintést nyerjenek egyúttal a klasszikus zene csodálatos világába.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

teljes_kepernyo_rogzitese_2018.07.15._150640.jpg

Akiknél talán csak Tom Waits játssza jobban a saját dalait.

Bonnie és Clyde plakát

Magyarországi ősbemutató és lemezbemutató a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Spirit of Astana

Ethno funkra és a csángó boogie-ra táncolt a tömeg az elmúlt hétvégén Kazahsztán fővárosában.