2018. november 15. - csütörtök

Hangszál(l) - Csoki koncert

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2010. június 20. 11:00

A Csoki koncertek programsorozat idén Erkel Ferenc, Gustav Mahler és Frédéric Chopin műveivel, valamint korával ismerkedteti meg a kisközönséget. Gál Erika operaénekesnő és Irena Szaveljeva zongorista közös koncertjét élvezhetik ezen a napon.

A Haydn Év 2009 egyik kiemelt eseménysorozata, a Csoki koncertek sikerei után a Hungarofest Nonprofit Kft. Klassz Zenei Irodája idén is folytatja gyermekeknek szóló koncert- és előadás-sorozatát a Millenárison.

Az idei évben – a nemzeti romantika és az Erkel-Mahler Év jegyében – a kisközönség tizenegy koncert során ismerkedhet meg Erkel Ferenc, Gustav Mahler és Frédéric Chopin műveivel, kortársaival és korával.

A kifejezetten gyerekeknek szóló történeteket zenei betétek színesítik, így kel életre a történelem. A rövid koncertek során az érdeklődőknek lehetősége nyílik arra, hogy a három zeneszerző és kortársaik művein keresztül alaposabban megismerkedjenek a nemzeti romantika korával, és betekintést nyerjenek egyúttal a klasszikus zene csodálatos világába.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.