2018. szeptember 24. - hétfő

Hangszál(l) - Csoki koncert

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2010. június 20. 11:00

A Csoki koncertek programsorozat idén Erkel Ferenc, Gustav Mahler és Frédéric Chopin műveivel, valamint korával ismerkedteti meg a kisközönséget. Gál Erika operaénekesnő és Irena Szaveljeva zongorista közös koncertjét élvezhetik ezen a napon.

A Haydn Év 2009 egyik kiemelt eseménysorozata, a Csoki koncertek sikerei után a Hungarofest Nonprofit Kft. Klassz Zenei Irodája idén is folytatja gyermekeknek szóló koncert- és előadás-sorozatát a Millenárison.

Az idei évben – a nemzeti romantika és az Erkel-Mahler Év jegyében – a kisközönség tizenegy koncert során ismerkedhet meg Erkel Ferenc, Gustav Mahler és Frédéric Chopin műveivel, kortársaival és korával.

A kifejezetten gyerekeknek szóló történeteket zenei betétek színesítik, így kel életre a történelem. A rövid koncertek során az érdeklődőknek lehetősége nyílik arra, hogy a három zeneszerző és kortársaik művein keresztül alaposabban megismerkedjenek a nemzeti romantika korával, és betekintést nyerjenek egyúttal a klasszikus zene csodálatos világába.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.