Beindult tegnap az EFOTT!

Időpont: 
2010. július 13. 0:00 - kedd - 2010. július 18. 0:00 - vasárnap

A djuice a fesztivál főszponzoraként is felkészült a fesztiválozó fiatalok fogadására

Rengeteg kedvezménnyel, hatalmas bulival várja a fesztiválozókat a djuice az EFOTT fesztiválon. Jó lesz djuice-osnak lenni, ideje azzá válni!

A nyár egy fiatalnak sem telhet el fesztivál nélkül, és ezúttal az sem volt gond, ha nem jött össze a heti jegyre a spórolt zsebpénz. A djuice ugyanis az EFOTT főszponzoraként előfizetőinek napijegy áráért adta az EFOTT hetijegyet, ami azt jelenti, hogy mindössze 4900 Ft-ért lehet végigbulizni a ma kezdődő fesztivált azoknak, akik éltek a lehetőséggel.

Ez azonban még nem minden. A djuice azokra is gondolt, akiknek esetleg még a napijegy ára is gondot okoz. Egyedülálló módon meghirdették a 0. hétre szóló akciójukat, melynek keretein belül 10 szerencsés ingyen juthatott be az egész hetes fesztiválra, ha segített felépíteni az EFOTT fesztivál helyszínét, és a színpadokat. Ennyi volt az ára az egy hetes ingyen partinak. Azok, akiket kiválasztottak, a hét első két napján már bepillanthattak a fesztivál kulisszái mögé.

Azoknak sem kell csüggedniük, akik sietve, pakolva érkeznek a fesztiválra. A djuice-osok belépéskor túlélő csomagot kapnak, amiben a partizáshoz és az egy héthez legszükségesebb dolgok találhatók meg, természetesen külön gondolva a fiúkra és a lányokra. A túlélő csomagba került óvszer, tampon, tusfürdő, dezodor, és egy kis meglepetés is.

A fesztivál egyik kedvenc helyszíne bizonyára a pihenést és feltöltődést biztosító gömb alakú masszázs rehab sátor lesz. Itt napi 4 órában 4 masszőr teljesíti a kívánságokat, és másnaposság elleni jótanáccsal és friss almával is készülnek. A netes sarokban ingyenes internet hozzáférési lehetőséggel vár mindenkit az első nyílt forráskódú mobilmárka, ahol 30 db laptop áll készen a használatra. Mellette chill zóna lesz nyugágyakkal és napernyőkkel és egy hatalmas djuice bárpulttal, hogy gyorsabban teljen az idő az esti buliig.

Azok, akik djuice-osok, külön karszalagot kapnak a bejáratnál. A netes sátorban számukra külön fenntartanak helyeket, amit csak az előfizetők használhatnak, így nem kell majd annyit sorban állni. A rehab sátorban pedig 5 perccel tovább élvezhetik a kényeztető lazulást a masszőr kezei alatt. Ráadásként, aki a fesztivál ideje alatt feltölti az újonnan kapott SIM-kártyáját 3000 Ft-tal a djuice caféban, az 1.500 Ft értékű kupont kap, amelyet felhasználhat a djuice bárban bármilyen frissítőre.
 

Hirdetés