Beata Bishop Ideje a gyógyításnak - könyvbemutató

Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. november 3. 17:00 - szerda

Orvosi vélemény szerint 1981 júniusa körül meg kellett volna halnom rosszindulatú melanómában, amely a rák egyik leggyorsabban terjedő fajtája. Ma, csaknem harminc évvel később egészséges vagyok a szó legteljesebb értelmében.

A teljes szellemi és testi egészségnek örvendő szerző november 12-ig lesz Budapesten, hogy gyógyulásának történetével, tapasztalataival és módszerének bemutatásával reményt és segítséget adjon a rászorulóknak.

Beata Bishop Budapesten született és ott járt iskolába, de élete túlnyomó részét Angliában töltötte, kivéve néhány évet, amikor Kanadában és Franciaországban élt és dolgozott. Eredetileg négyéves korában határozta el, hogy újságíró lesz és ezt valamivel később meg is valósította. Először Londonban az akkor legnagyobb, heti 3 millió példányszámú női lapnál dolgozott hat évig, majd szabadúszóként tudósított angol, amerikai és kanadai lapokat, humoros cikkei megjelentek a Punch című patinás hetilapban, és a kanadai rádiónak is készített műsorokat.A BBC World Service belső munkatársa volt 12 évig, amíg súlyos rákos megbetegedése miatt kénytelen volt elhagyni állását. A betegségből a diétán alapuló Gerson terápia segítségével gyógyult meg 1983-ban.A jung-i mélypszichológiát Londonban egyetemista korában fedezte fel, azóta is életének egyik fő témája, a vele kapcsolt transzperszonális pszichológiával egyetemben. Két terapeutaképző tanfolyam és diploma és egy jung-i analízis után, felgyógyulása óta immár 25 éve mint pszichoterapeuta dolgozik.1989 óta rendszeresen ellátogat Magyarországra, ahol elsőnek vezette be a Gerson-terápiát, és a transzperszonális pszichológia korai ismertetésében is úttörő szerepe volt. Mindkét témakörű munkáját az Egészségforrás Alapítvány keretein belül végzi. Az Alapítvány kiadásában jelent meg „Ideje a Gyógyításnak” című könyve, és rövidesen megjelenik egy újabb könyve a Gerson-terápiáról, amelyet Charlotte Gerson-nal írt. Beata igen szerencsésnek tartja magát, amiért - mint Tompa Mihály gólyamadarának, neki is két hazát adott végzete, és mindkettőben nagyon jól érzi magát.

2010. október 27. 9:36 - Beta Bishop: Ideje a gyógyításnak ©Beta Bishop: Ideje a gyógyításnak

Beata Bishop:
Orvosi vélemény szerint 1981 júniusa körül meg kellett volna halnom rosszindulatú melanómában, amely a rák egyik leggyorsabban terjedő fajtája. Ma, csaknem harminc évvel később egészséges vagyok a szó legteljesebb értelmében: nemcsak nem vagyok beteg, hanem hibátlanul működik a szervezetem és sok az energiám. Amikor 1980 végén kiderült, hogy továbbterjedt a rákom, cukorbajban, kezdődő izületi gyulladásban, gyakori migrénben és sorozatos foghústályogban is szenvedtem. Ez a sok baj mind elmúlt. A rákműtét során megcsonkolt jobb lában nagy része visszanőtt. Orvos barátaim szerint az ilyen regenerálódás lehetetlen, és én hiszek is nekik, kivéve, hogy épp e lehetetlenségen járok nap mint nap. Testem gyógyulásával párhuzamosan átestem egy belső változáson is, amely megszabadított sok félelmemtől és elavult értékeimtől, úgy hogy sokkal kevesebbet aggódom és sokkal többet nevetek, mint azelőtt. Mindezt a külső-belső új életet a Gerson-terápiának köszönhetem, amely megtanított a gyógyító táplálkozás, az egészséges életmód és a természettel való együttműködés szabályaira. Életmentő üzenetét ezzel a könyvvel szeretném mennél több emberhez eljuttatni.

Hozzászólások (2)

 • anon
  Beata Bishop (nem ellenőrzött)

  Meglepetve olvasom, hiogy 90 év felett vagyok. Erről szó sincs. Kérem ezt a hamis adatot azonnal törölni. Köszönöm.

  nov. 08, 2010
 • anon
  morzsa

  A cikk szövegét sajtóanyagból vettem át. Értesítettem a sajtóanyag kiküldőjét az Ön reagálásáról. Nem volt szándékomban Ön idősebbnek feltüntetni. Elnézést, a cikkben javítottam.

  Amennyiben reagál erre az üzenetemre, az Ön hozzászólását és az én válaszomat is leveszem az oldalról.

  nov. 08, 2010