Varga János Project

Helyszín: 
Jegyár: 
2000 Ft, 1500 Ft (elővételben)
Időpont: 
2010. december 12. 20:00 - vasárnap

Zene, amely nem ismer zenei és földrajzi határokat, összeköti Indiát Európával, a szférikus zenét a bluessal és elixírként hat hallgatójára. Varga János emblematikus zenei figura, akinek korai, East-es gitárjátékában is jellemző volt az a dallam és ritmusvilág, amit manapság világzeneként fémjeleznek.

A december 12-i, A38-beli koncerten a Wings of Revelation I. és II. lemezeinek dalai mellett legutóbbi CD-jének, az ELIXÍRnek legütősebb nótáit élvezhetik mindazok akik szeretik az virtuóz gitár és hegedű muzsikát. A koncert csúcspontja az a zenei csemege lesz, melyben az East együttes Játékok című lemezének dalait játszák el Jamie Winchester közreműködésével. Az angol változat a Japán King Recordsnak köszönhetően eljutott a progresszív rock legtávolabbi kedvelőihez is.

2010. december 1. 16:11 - Varga János, gitár ©Varga János, gitár
Varga János, gitár

Jamie Winchester énekel majd az East dalokban, az Elixír nótákban pedig Kovács Ferenc - Magony, etno-jazz hegedűs játszik. Ő igazi hungaricum, a Djabe-től a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Bandig és sok világsztárral készített lemezeket (Arcie Shepp, Balanescu, stb.), míg Cukalas Hristos görög származású ütőhangszeres darbukázik.

Hozzászólások (2)

 • anon
  Mary (nem ellenőrzött)

  Nagyon-nagyon jó volt!!

  dec. 14, 2010
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  Gratulálok!
  A koncert szuper volt!

  dec. 15, 2010