2018. november 20. - kedd

Kétezer Eleven (2011) - Rutkai Bori kiállítása Festmények / Objektek / Textilek / Kisfilmek

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Makett Labor
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2011. január 26. 19:00 - 2011. február 14. 18:00

A Medence Csoport galériája, a MakettLabor ad otthont Rutkai Bori gyűjteményes kiállításának. Bori 2001-ben diplomázott a Magyar Iparművészeti Egyetem video szakán. Azóta főleg zenekarai révén ismerhetjük, ahol énekesnőként, szövegíróként praktizál.

Az elmúlt tíz évben zenei munkái mellett gyerekkönyvekbe és folyóiratokba készített illusztrációkat, számos egyéni és csoportos festészeti kiállításon vett részt képeivel, készített horgolt, hurkolt textil installációkat, újrahasznosított anyagokból kreatív objekteket és video etűdöket is.

kétezereleven - 2011kétezereleven - 2011
A kiállítás célja bemutatni Bori sokirányú és produktív munkásságát egy olyan kreatív térben, amely alkalmanként a műhelymunka színtere is egyben. A tárlat kísérő eseményei a textil-workshopok, amelyeken Bori a horgolás kreatív területeivel, technikáival ismerteti meg az érdeklődőket.
Kísérő esemény >>
Workshopok: 2011. JANUÁR 29-én és FEBRUÁR 6-án 11-16 óráig


Finissage: 2011. Február 14. 18 órakor
A kiállítás a nemzetközi szerelem napon zárul, ahol Bori és a Medence Csoport közös alkotása: a Szerelem-Oltár körül a Specko Jedno zenekar fog muzsikálni.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

plakát

A Lenin-kultusz és Vlagyimir Iljics kortárs átirataiból nyílik kiállítás Hódmezővásárhelyen.

plakát

Számos pompás corvina és más díszkódex érkezett magyar gyűjteményekből és a világ távoli pontjairól, New Yorktól Párizson keresztül Bécsig az Országos Széchényi Könyvtárba.