2018. szeptember 20. - csütörtök

Kétezer Eleven (2011) - Rutkai Bori kiállítása Festmények / Objektek / Textilek / Kisfilmek

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Makett Labor
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2011. január 26. 19:00 - 2011. február 14. 18:00

A Medence Csoport galériája, a MakettLabor ad otthont Rutkai Bori gyűjteményes kiállításának. Bori 2001-ben diplomázott a Magyar Iparművészeti Egyetem video szakán. Azóta főleg zenekarai révén ismerhetjük, ahol énekesnőként, szövegíróként praktizál.

Az elmúlt tíz évben zenei munkái mellett gyerekkönyvekbe és folyóiratokba készített illusztrációkat, számos egyéni és csoportos festészeti kiállításon vett részt képeivel, készített horgolt, hurkolt textil installációkat, újrahasznosított anyagokból kreatív objekteket és video etűdöket is.

kétezereleven - 2011kétezereleven - 2011
A kiállítás célja bemutatni Bori sokirányú és produktív munkásságát egy olyan kreatív térben, amely alkalmanként a műhelymunka színtere is egyben. A tárlat kísérő eseményei a textil-workshopok, amelyeken Bori a horgolás kreatív területeivel, technikáival ismerteti meg az érdeklődőket.
Kísérő esemény >>
Workshopok: 2011. JANUÁR 29-én és FEBRUÁR 6-án 11-16 óráig


Finissage: 2011. Február 14. 18 órakor
A kiállítás a nemzetközi szerelem napon zárul, ahol Bori és a Medence Csoport közös alkotása: a Szerelem-Oltár körül a Specko Jedno zenekar fog muzsikálni.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Bukta Norbert kiállítása az Óbudai Kulturális Központban.

plakát

A kiállítást szeptember 16-án, 16 órakor Szoboszlai János - tanszékvezető egyetemi docens, MKE, Képzőművészet-elmélet Tanszék - nyitja meg.